Ο τίτλος του Πρωταθλήματος και το νέο γήπεδο έφεραν το SOLD OUT στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος σε συνδυασμό με την ‘’μετακόμιση’’ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο νέο γήπεδο έφεραν το sold out σε Ανατολική και Δυτική του νέου γηπέδου.

Δείτε την ανακοίνωση του επίσημου ΑΠΟΛΛΩΝΑ:

“Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς το φίλαθλο κοινό για την ανταπόκρισή του για εξασφάλιση μίας θέσης στο νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λεμεσού και με μεγάλη περηφάνια ανακοινώνει ότι έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας για τη Δυτική και Ανατολική εξέδρα με εξαίρεση τις θέσεις VIP όπου έχει απομείνει ελάχιστος αριθμός.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό το οποίο εξασφάλισε διαδικτυακά το εισιτήριο διαρκείας του για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 και επέλεξε «Παραλαβή από το κατάστημα» ότι μπορεί από την Τρίτη (26/07) να επισκεφθεί το Apollon Official Store στην οδό Γλάδστωνος 69 για να την παραλάβει. Για καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση, παρακαλείται το κοινό όπως προσκομίζει τον αριθμό κάρτας φιλάθλου του.

Ταυτόχρονα θα γίνεται και επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου και διεύθυνσης email έτσι ώστε να συμπεριληφθούν στο Apollon Media Club και να ενημερώνονται για τα νέα της ομάδας μας με SMS και Email.

Όσοι επέλεξαν «Αποστολή με μεταφορέα» ενημερώνουμε ότι η αποστολή των καρτών θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα (25/07).

Όσοι εξασφάλισαν εισιτήριο διαρκείας κατηγορίας VIP θα τους αποσταλεί ψηφιακό εισιτήριο διαρκείας για την πρόσβαση τους στο Τσιρειο Σταδιο στο email τους το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ευχαριστούμε και πάλι για την στήριξή σας.””