Ο Υφυπουργός Τουρισμού στο “αλφαμέγα” για να στηρίξει την προσπάθεια του ΑΡΗ κόντρα στην Real Betis

Ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κώστας Κουμής βρίσκεται απόψε στο «αλφαμεγα» για να στηρίξει την προσπάθεια του Ευρωπαίου ΑΡΗ Λεμεσού για νίκη κόντρα στην Real Betis για την 3η αγωνιστική των Ομίλων του Europa League.

Όπως είναι γνωστό ο ΑΡΗΣ Λεμεσού στα Ευρωπαϊκά του παιχνίδια, έχει παραχωρήσει το μπροστινό μέρος της φανέλας του στο Υφυπουργείο Τουρισμού χωρίς κανένα οικονομικό όφελος, με σκοπό την προβολή της χώρας μας στην Ευρώπη, με το hashtag  #Visit Cyprus. Δείτε εδώ

Εξάλλου ό προπονητής του ΑΡΗ Aleksey Shpilevski έχει δηλώσει πολλές φορές ότι  αυτός και η οικογένεια του αγαπούν την Κύπρο και  καλεί κάθε φορά τον κόσμο να την επισκεφθεί. Δείτε εδώ.

Με την κάθοδο του στο γήπεδο για τον σημερινό αγώνα, ο Υφυπουργός Τουρισμού πέραν της στήριξης του θέλει να δείξει και έμπρακτα τις ευχαριστίες του για την δωρεάν συνολική στήριξη του ΑΡΗ Λεμεσού στο τουριστικό branding της Κύπρου.

Αμέσως μετά την άφιξη του κ. Κουμή,  ο CEO του ΑΡΗ κος. Vladimir Fedorov παρέδωσε αναμνηστική φανέλα του ΑΡΗ Λεμεσού με το όνομα του κ. Κουμή και τον αριθμό 23 που είναι συμβολικός αριθμός αφού την φετινή χρονιά 2023 είναι η χρονιά που ο ΑΡΗΣ Λεμεσού εξασφάλισε συμμετοχή σε φάση Ευρωπαϊκών Ομίλων για πρώτη φορά στην ιστορία του,  ως επίσης το 2023 ο κ. Κουμής έχει επιλεγεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ανέλαβε ως Υφυπουργός Τουρισμού.

Τον Υφυπουργό Τουρισμού συνοδεύουν στο γήπεδο η σύζυγος του Μαρία και ο γιός του Παναγιώτης. Μαζί του επίσης η Λειτουργός Ποδοσφαιρικού Τουρισμού κ. Νίκη Καραγιώργη, ως επίσης και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος που είναι διαχρονικά πιστός οπαδός της “Ελαφρας Ταξιαρχίας”.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες: