Ο Roni πήρε αεροπλάνο από το Ισραήλ και έφθασε για τη Φιέστα των Πρωταθλητών

Αεροπλανα καταφθανουν με εκατονταδες οπαδους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για την Φιεστα,

Ο γνωστός σε όλους τους Απολλωνίστες  Roni Cabir από την Χάιφα του Ισραήλ είναι ένθερμος υποστηρικτής των ‘’Γαλάζιων’’ εδώ και χρόνια. Από την μέρα που τον πήρε στο γήπεδο όταν κατέκτησε το τελευταίο του Πρωτάθλημα ο ΑΠΟΛΛΩΝ  το 2006 ο φίλος του γνωστός ‘’τρελός’’ Απολλωνίστας Κυριάκος Παπαχαραλάμπους, από τότε ξεκίνησε η μεγάλη του αγάπη για τους ‘’Γαλάζιους’’ της Λεμεσού.

Πολύ τακτικά όταν υπάρχει σημαντικός αγώνας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ο Roni έρχεται στην Κύπρο και μαζί με τον Κυριάκο ζει μαγικές στιγμές. Φυσιολογικά δεν θα μπορουσε να απουσιάζει από τη Φιέστα της Κυριακής γι αυτό δεν πήρε πτήση από το Ισραήλ και κατέφθασε στην Κύπρο πριν 2 μέρες, τον υποδέθηκε ποιος άλλος ο φίλος του Κυριακος.

Φρόντισε μάλιστα χθες να προμηθευτεί και τα αναμνηστικά της Φιέστας και ξεκίνησε τα γλέντια με φίλους ως προεόρτια. Το αποκορύφωμα φυσικά θα είναι την Κυριακή όπου ο Roni θα ζήσει από κοντά μοναδικές στιγμές μαζί με τις 11000 τρελαμένους Φυγάδες όταν θα υψώνεται στον ουρανό της Λεμεσό το βαρύτιμο τρόπαιο του Πρωταθλήματος από τον αρχηγό Χάμπο Κυριάκου.

Δείτε video από την άφιξη και φωτος με τα αναμνηστικά και τα παρτυ.

https://www.youtube.com/shorts/_fo4GfvEIfg?&ab_channel=ProvoliSports