Πέρασε σαν κυρία από την Πάφο η Ανόρθωση αφού νίκησε την Καρμιώτισσα με 1-3

Η Ανόρθωση κέρδισε την Καρμιώτισσα στην Πάφο με 1-3, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και διατήρησε το αήττητο σε τέσσερα παιχνίδια. Ο Φερέρ στο ντεμπούτο του άνοιξε το σκορ, ο Γκερέρο διπλασίασε τα τέρματα της αμμοχωστιανής ομάδας και ο Καστέλ απάντησε στη μείωση του σκορ από τον Κατσαντώνη και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στους 10 βαθμούς η Ανόρθωση, στον ένα έμεινε η Καρμιώτισσα.

Η ομάδα της Αμμοχώστου επέβαλε τον ρυθμό της στο πρώτο ημίχρονο και στο 21’ ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με τον Φερέρ με κεφαλιά -έπειτα από κόρνερ του Τεχέρα και κακή έξοδο του Αντος- να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Η ομάδα του Γκαγιέγο ήταν πάρα πολύ καλή στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να κερδίζει εύκολα με 2-0 και 3-0 αν έβαζε τις ευκαιρίες που βρήκε.

Το 2-0 ήρθε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Γκερέρο, με σουτ εντός περιοχής, να βάζει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα.

Εκεί που φαινόταν ότι θα εξελισσόταν σε ένα εύκολο βράδυ για τους φιλοξενούμενους, η Καρμιώτισσα στο 73’ είχε δοκάρι με τον Τσουκαλά, ενώ στο 77’ ο Κατσαντώνης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Από εκεί και πέρα, όμως δεν υπήρξε κίνδυνος για την Ανόρθωση που μάλιστα πέτυχε και τρίτο τέρμα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Παρούτη να κλέβει εντός περιοχής και να στρώνει στον Καστέλ που με ευκολία έκανε το 3-1.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Αντος, Παντελή (46’ Χριστοφόρου), Τσουκαλάς, Μαλόνε, Νιούπορτ, Κοβάσεβιτς, Νεοφύτου (46’ Μπένετ), Λουκίλι, Θεοδώρου (67’ Κατσαντώνης), Ρόσι, Φουρ (74’ Γκραντινάρου).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μιχαήλ, Ουαγκέ, Κάργας, Φερέρ, Γκαρσία (67’ Κορέια), Τεχέρα (90+4’ Χαραλάμπους), Γκερέρο, Φερέιρα, Τιουνέ (78’ Ιωάννου), Καστέλ, Ουαρίς (67’ Παρούτης).

Τα στιγμιότυπα: