Πήραν από ένα βαθμό οι νεοφώτιστοι Εθνικός και Οθέλλος στον μεταξύ τους αγώνα (στιγμιότυπα)

Από έναν βαθμό πήραν Εθνικός Αχνας και Οθέλλος, που αγωνιζόταν από το 24 με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Ανάνγκ, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1. Καλυτερος ο Εθνικός Αχνας στο πρώτο 45λεπτο αλλά ο Οθέλλος στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε το βαθμολογικό κέρδος.

O γηπεδούχος που ξεκίνησε σαφώς καλύτερα την αναμέτρηση και μόλις στα 27 πρώτα δευτερόλεπτα κατάφερε να σκοράρει πιάνοντας τον Οθέλλο στον ύπνο.

Ηταν η προσπάθεια του Ντράζιτς από τα αριστερά με την σέντρα και ο Μάριος Ηλία, έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά, με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ταουντούλ.

Μετά την ψυχρολουσία ο Οθέλλος σιγά σιγά κατάφερε να πάρει την κυκλοφορία της μπάλας χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει ευκαιρία για να απειλήσει. Ο Οθέλλος στα μισά του πρώτου μέρους έμεινε και με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Ανάγκ δέχθηκε την κόκκινη κάρτα για σκληρό και επικίνδυνο παίξιμο στον Ντράλιτς.

Από εκείνο το σημείο ο Εθνικός ανέλαβε την πρωτοβουλία αφού εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα. Μέσα σε 2 λεπτά έφτασε κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ πρώτα με τον Ηλία στο 30 και σε μια δεύτερη περίπτωση με τον Καμπρέρα στο 32 αλλά ο Ταουντούλ είχε σωστή αντίδραση.

Μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Εθνικός Αχνας κρατούσε μπάλα χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα αφού εκμεταλλεύθηκε στον απόλυτο βαθμό το πλεονέκτημα που απέκτησε από την αποβολή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Οθέλλος δεν κρύφτηκε προσπάθησε να κυνηγήσει το γκολ αφού είχε καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γαρμπόζης ρίσκαρε και φρέσκαρε με τις αλλαγές του την ομάδα του και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 63 με τον Μαμαντού. Η παρουσία του Σανκαρέ έκανε την ομάδα του Κύπριου τεχνικού σαφώς καλύτερη αλλά και πιο δυνατή στις μονομαχίες. Στο ίδιο διάστημα ότι έφτιαχνε ο Εθνικός Άχνας το έκανε με τον Μάριο Ηλία αλλά με έναν κούκο δεν έρχεται η άνοιξη. Μετά από το γκολ του Μαμαντου ο αγώνας άνοιξε με τον Εθνικό να ψάχνει το δεύτερο του τέρμα αλλά κάποιες προσπάθειες που έγιναν δεν είχαν αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Αλέξης Γαρμπόζης χειρίστηκε σωστά τον αγώνα αλλά και το αριθμητικό μειονέκτημα προσπαθώντας να κρατήσει μπάλα αλλά και να απειλήσει όταν είχε την ευκαιρία.

Το τελικό αποτέλεσμα μάλλον είναι δίκαιο για την προσπάθεια των δυο ομάδων.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Ανχελ Λόπες): Μάρκοβιτς, Ντε Ιριόνδο (72’ Κ. Ηλία), Περατικός, Λίπσκι, Πεχλιβάνης (66’ Χριστοφή), Λομοτέι, Καμπρέρα (66’ Μπράντονιτς), Μ. Ηλία, Ντράζιτς, Φιακάς, Ακσεντίγεβιτς.

ΟΘΕΛΛΟΣ (Αλέξης Γαρπόζης): Ταουντούλ, Γιάνσεν, Ναρντίνι (46’ Ράμος), Κυριάκου (46’ Σταμούλης), Χριστοδούλου, Μπραμπίλα (79’ Λιμπόμπε), Γιάσο, Ντιαγέ, Ανάνγκ, Ντούρις, Ουεσλάτι (26’ Σελού).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: