Πήρε το διπλό η Νέα Σαλαμινά κοντρα στην Καρμιώτισσα και παραμένει σε επαφή με την εξάδα (στιγμιότυπα)

Η Νέα Σαλαμίνα έφυγε με το τρίποντο της νίκης από την έδρα της Καρμιώτισσας, με γκολ του Μιγκελίτο και πέτυχε την 9η της νίκη στη σεζόν.

Στους 31 βαθμούς πλέον οι «ερυθρόλευκοι» και στο -5 από την εξάδα. Παραμένει στους 14 η Καρμιώτισσα.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς πολλές συγκινήσεις και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν με το σταγονόμετρο.

Μοναδική καλή στιγμή ήταν στο 13’ όταν η δυνατή κεφαλιά του Γιάγκα πέρασε λίγο έξω.

Στο ίδιο τέμπο κύλησε για το Β’ ημίχρονο, με την Καρμιώτισσα να έχει καλή ευκαιρία στο 55’ με τον Κύπρο Χριστοφόρου να στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μελίσσα από κοντινή απόσταση.

Λίγο μετά την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, η Νέα Σαλαμίνα είχε κλασική ευκαιρία με τον Κονέ να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίκτυα μετά το γύρισμα του Νάρσιγκ.

Τελικά στο 68’ οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίκτυα με τη κεφαλιά του Μιγκελίτο στο 68’, δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγώνα.

Ο Πορτογάλος στο 70’ απείλησε με νέο σουτ, με τον Αντός να μπλοκάρει.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Αντός, Νεοφύτου (Χαραλάμπους 65’), Τσουκαλάς (Σουκ 65’), Θεοδώρου, Ρόσι, Γκραντινάρου, Χριστοφόρου, Αγγελή, Κατσαντώνης, Κοβάσεβιτς (Μπεν Σαλάμ 83’), Ψύχας (Μαλόνε 46’).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Σεργίου, Κονατέ (Κατσικάς 89’), Νάρσιγκ, Κουζμάνοβιτς (Μιγκελίτο 68’), Μπεχαράνο, Κονέ (Χριστοδούλου 89’), Φράγκος (Κατσιάρης 81’), Γιάνγκα, Βίκτωρος, Ντιακιτέ.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: