Πήρε το διπλό που ήθελε η ΟΜΟΝΟΙΑ κοντρα στον ΑΡΗ και ακόμα ελπίζει

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ πέρασε νικηφόρα από το Τσίρειο επικρατώντας με 2-0 του Άρη και διατήρησε τις ελαχιστες ελπίδες της για 6-άδα. 

Το σκορ άνοιξε στο 52ο λεπτό ο Μποτεάκ, ο οποίος ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του μετά από απόκρουση του Ντελμίρο με το χέρι σε σουτ του Μιξ, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 91′ από τον Κακουλλή ο οποίος με τον Βάνα εκτός εστίας, έκανε τη λόμπα κι ευστόχησε.

Η Ομόνοια, η οποία επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγώνες (ισοπαλία με Ανόρθωση, ήττα από Εθνικό), έφτασε τους 31 βαθμούς και μείωσε στον πόντο από την έκτη Πάφο, η οποία έχει όμως άλλους δύο αγώνες να δώσει. Οι πράσινοι ποντάρουν μόνο στο σενάριο η παφιακή ομάδα να μην πάρει δύο βαθμούς στα παιχνίδια με της με Δόξα (18/2), και Άρη (25/2), ώστε να έχουν την ευκαιρία κερδίζοντας τον ΑΠΟΕΛ να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για την εξάδα.

Ο Άρης, από την άλλη, έμεινε για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από το τρίποντο και διατηρήθηκε με 35 βαθμούς στην τέταρτη θέση (-10 από κορυφή), κινδυνεύοντας να βρεθεί 6ος μετά τα εξ αναβολής παιχνίδια της Ανόρθωσης (με ΑΠΟΕΛ την Πέμπτη) και της Πάφου (με Δόξα την Παρασκευή).