Πανέτοιμη η ΑΕΚ για ακόμα μία Ευρωπαϊκή εμφάνιση που θα θέσει γερές βάσεις πρόκρισης

Μετά την σίγουρη εξασφάλιση συμμετοχής σε Ευρωπαϊκό Όμιλο, η ΑΕΚ ταξιδευει σήμερα στο Košice της Σλοβακίας. Οι Κιτρινοπράσινοι της Λάρνακας  με ανεβασμένη πλέον ψυχολογία, αλλά και την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση όπως έδειξαν και στην δύσκολη έξοδο στο Βελιγράδι, δηλώνουν πανέτοιμοι για ένα θετικό αποτέλεσμα για να κτίσουν τις βάσεις πρόκρισης για τον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης 25 Αυγούστου (AEK Arena 19:00) με στόχο να εξασφαλίσουν θέση σε Όμιλο του Europa League, αφού σίγουρα προσφέρει περισσότερα σε σχέση με συμμετοχή σε Όμιλο του Conference League

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και το σημερινό πρόγραμμα. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

”Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι την Τρίτη (16/08, 14:00) είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής της ομάδας μας με ειδική ναυλωμένη πτήση για την Σλοβακία, ενόψει του 1ου αγώνα των πλέι-οφ του Εuropa League με αντίπαλο την SC Dnipro-1, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (18/08, 20:00 τοπική ώρα (21:00 ώρα Κύπρου) στη Kosicka Futbalová Arena.

Την Τετάρτη (17/08) στις 19:30 τοπική ώρα (20:30 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας μας στη Kosicka Futbalová Arena. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Πριν την προπόνηση στις 18:30 τοπική ώρα (19:30 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Jose Luis Oltra, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της SC Dnipro-1 θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 τοπική ώρα (18:00 ώρα Κύπρου) και θα ακολουθήσει στις 17:30 η προπόνηση στη Kosicka Futbalová Arena. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

H αποστολή της ομάδας μας θα επιστρέψει στην Κύπρο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (19/08, 01:00).”