Πανέτοιμος ο ΑΡΗΣ με πάθος κόντρα στη Slovan για το κάτι παραπάνω, με είσοδο σε όμιλο του Europa League

Καλησπέρα από το νέο γήπεδο Λεμεσού «αλφαμέγα» όπου σε λίγο θα έχουμε τον επαναληπτικό αγώνα για τα play off του Europa League μεταξύ του ΑΡΗ Λεμεσού και της Slovan Bratislava. Στον πρώτο αγώνα που έγινε στο Národný futbalový štadión ομάδα της Slovan νίκησε με 2-1.

Απόψε όλοι στο οικοδόμημα του ΑΡΗ είναι αποφασισμένοι να πετύχουν την ανατροπή αφού έχουν στόχο να κερδίσουν με δύο γκολ διαφορά τους Σλοβάκους για να γράψουν ακόμα μία ιστορική στιγμή την ένατη στην 93-χρονη ιστορία τους. Οι Πρωταθλητές θέλουν πρόκριση για πρώτη φορά σε όμιλο του Europa League, κάτι που θα είναι μοναδικό αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή η ομάδα πριν δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Β’ κατηγορία.

Όλοι στο “Project Aris” δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να έχουν την ίδια τύχη που είχαν στον επαναληπτικό με την  Rakow Częstochowa όπου έχαναν την μία ευκαιρία μετα την άλλη και τελικά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε τους Πρωταθλητές που δέχθηκαν ένα γκολ σε μία στατική φάση και έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι ποδοσφαιριστές του Aleksey Shpilevski παρόλο που έχουν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή σε όμιλο του Conference League αποκλείοντας την Bate Borisov από τον Β’ προκριματικό του Champions League, θα επιδιώξουν με πάθος και προσήλωση στο πλάνο να πάρουν το κάτι παραπάνω εξασφαλίζοντας συμμετοχή σε όμιλο της δεύτερης τη τάξη διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA το Europa League.

Στο πλευρό της ομάδας του ΑΡΗ 3000 περίπου εκδηλωτικότατοι οπαδοί τους.

Δείτε το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς. Σημειώνουμε ότι σε σχέση με τον επαναληπτικό με την Rakow υπάρχουν 3 αλλαγές στην 11αδα για τον ΑΡΗ. Μέσα οι Brosson, Szoke, Montnor, έξω οι Moussounda, Bengston, Brown.