Παρελθόν ο Σωφρόνης Αυγουστή που έμεινε 399 μέρες στον Αρχάγγελο

Χωρίζουν οι δρόμοι του ΑΠΟΕΛ και Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο Κύπριος προπονητής παρέμεινε στον Αρχάγγελο 399 μέρες που αποτελεί την 3η μακροβιότερη παραμονή προπονητή στον ΑΠΟΕΛ τα 10 τελευταία χρόνια μετά τον Ivan Jovanovic που παρέμεινε στον Αρχάγγελο 2001 μέρες και τον Γιώργο Δώνη που παρέμεινε 452 μέρες.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

”Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι μετά από συνάντηση του προέδρου και του προπονητή της ομάδας μας, έχει αποφασιστεί η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ως ΑΠΟΕΛ επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον Σωφρόνη Αυγουστή για τη μεταξύ μας συνεργασία και για την προσφορά του στην ομάδα μας.

Δήλωση Σωφρόνη Αυγουστή

“Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον πρόεδρο και το προσωπικό της ομάδας για τη συνεργασία αυτών των 14 μηνών. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα καθόλη τη διάρκεια της θητείας μου, τόσο την περσινή αγωνιστική περίοδο όσο και τη φετινή καθώς και το προσωπικό της εταιρείας. Θερμές ευχαριστίες και στα ΜΜΕ για τη συνεργασία. Τελευταίο και κυριότερο, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για την πίστη και τη στήριξη του προς το πρόσωπό μου και κυρίως προς την ομάδα.

Εύχομαι στον ΑΠΟΕΛ ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της χρονιάς.”