Πολύ σημαντική νίκη ψυχολογίας ενόψει τελικού πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην ΠΑΦΟΣ F.C.

Σημαντική νίκη ψυχολογίας εν όψει τελικού Κυπέλλου πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού νίκησε με 0-1 την ΠΑΦΟΣ F.C., στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play-off του  Α’ γκρουπ, για το πρωτάθλημα. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στο «Τριφύλλι» πέτυχε με μία «βολίδα» ο Γιαν Λεζιακς στο 35’ λεπτό

Σε μια πολύ απαιτητική και δύσκολη αναμέτρηση, το «τριφύλλι» κατάφερε  να φανεί συνεπής στις προσδοκίες των οπαδών του για ανέβασμα στροφών ενόψει τελικού.

Οι «πράσινοι» μπορεί να μην εντυπωσίασαν στον αγωνιστικό χώρο, όμως ήταν αποτελεσματικοί και απείλησαν όποτε τους δόθηκε η ευκαιρία, ενώ ήταν άψογοι από άποψη τακτικής.

Ακόμα και αν η νίκη δεν έχει βαθμολογική σημασία, είναι σημαντικό για την ομάδα της Λευκωσίας να είναι ανταγωνιστική στα παιχνίδια του απομένουν και να πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία και μομέντουμ, ενόψει του τελικού με την ΑΕΛ.

Εξαιρετικοί οι Γιαν Λέζιακς και Φαμπιάνο, με τον πρώτο να βάζει ένα από τα ομορφότερα γκολ του φετινού πρωταθλήματος και τον δεύτερο να «κατεβάζει ρολά» κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Επόμενο ματς για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το Σαββάτο (20/05, 19:00) εναντίον του ΑΡΗ στο «Άλφαμεγα», όπου θα είναι και η πρόβα τζενεράλε, πριν τον μεγάλο τελικό στις 24 Μαΐου.

Από την άλλη η ΠΑΦΟΣ F.C. θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (21/05, 19:00) στην «ΑΕΚ Αρένα».

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: