Πρόκριση για την ΑΕΚ με ανώδυνη ισοπαλία, αφου είχε για ”προίκα” την εκτός έδρας νίκη (video)

Ανώδυνη ισοπαλία και πρόκριση για την ΑΕΚ που βλέπει ήδη τον τρίτο προκριματικό του Conference League.

Η ρεβάνς της νίκης των ”Λαρνακέων” εκτός έδρας με 2-3 επί της Torpedo Zhodino που έγινε στην ”ΑΕΚ Arena”  έληξε με 1-1 αποτέλεσμα που εξασφαλισε για την ομάδα του Jose Oltra το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι Λευκορώσοι είχαν καλές στιγμές στο πρώτο μέρος καθώς προσπάθησαν να επιτεθούν και να απειλήσουν την εστία του Piric, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Τόσο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων όσο και η αδυναμία τους να τελειώσουν τις φάσεις απέτρεψαν κάποιο γκολ που θα έβαζε δύσκολα στην ΑΕΚ.

Στο Β’ ημίχρονο οι ”Κιτρινοπράσινοι” κατέγραψαν καλές στιγμές, με κορυφαία αυτή του Bruno Gama ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 74′ λεπτό.

Όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα έληγε ισόπαλος 0-0, αποτέλεσμα που ήταν αρκετό για να πάρει την πρόκριση η ΑΕΚ, όμως στα λεπτα της καθυστέρισης το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε πάλι σε ισόπαλο αλλά με 1-1.

Συγκεκριμένα στο 90’+6′ λεπτό ο Pere Pons πέτυχε με κεφαλιά το 1-0 για την ΑΕΚ και στο 90’+8′ λεπτό ο Gorbachik επίσης με κεφαλιά πέτυχε το τελικό 1-1.

Η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του ζευγαριού PETROCUB –  MACCABI TEL AVIV.  Οι Ισραηλινοί επικράτησαν 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, ενώ ο επαναληπτικός έχει οριστεί για απόψε.  Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην ”ΑΕΚ Arena”

Δείτε τα στιγμιότυπα εδώ: