Σήμερα τα εγκαίνια του APOLLON OFFICIAL STORE στο σταδιο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ»

Το πρώτο καταστημα από τις ομάδες της Λεμεσού ανοίγει σήμερα στο ”αλφαμέγα”. Η ομάδα που το πραγματοποιεί είναι ο Απόλλωνας.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση για το σημερινό πρόγραμμα εγκαινίων:

”Το Apollon Official Store κάνει πρεμιέρα στο στάδιο «Αλφαμέγα» και ανοίγει τις πύλες του για το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας την Τετάρτη (18/10, 17:00).

Πρόκειται για μία υπερσύγχρονη και μεγάλη μπουτίκ η οποία θα παρέχει όλα τα αναμνηστικά του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα και θα εμπλουτίζεται συχνά με καινούρια προϊόντα.

Τα εγκαίνια θα αρχίσουν στις 17:00 και θα ολοκληρωθούν στις 20:00 με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα μοιράζουν αυτόγραφα σε όλο το φίλαθλο κοινό, ενώ οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και συνομιλήσουν μαζί τους.

Στον χώρο θα υπάρχει μουσική, θα βρίσκεται η μασκότ της ομάδας μας ο Απολλώνιος, facepainting, φουσκωτά και πολλές άλλες εκπλήξεις για τους μικρούς Απολλωνίστες!

Επίσης, οι προπονητές και το τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας μας θα βρίσκονται σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο για να παρέχουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ακαδημία μας και να λύσουν οποιεσδήποτε απορίες.

Αποκλειστικά και μόνο γι’ αυτή την ημέρα θα ισχύει 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα για όλους τους παρευρισκόμενους!

Σας προσκαλούμε να δώσετε μαζικά το παρών σας στο νέο μας κατάστημα, να γιορτάσουμε όλοι μαζί, να γνωρίσετε τους ποδοσφαιριστές μας και να δείτε τα γαλανόλευκα προϊόντα.

Γιατί είμαστε ΕΝΑ!

Σας περιμένουμε το απόγευμα της Τετάρτης (18/10) στον ισόγειο χώρο της νότιας εξέδρας του σταδίου «Αλφαμέγα»!