Σε ένα ακόμα αγώνα ”αγκαρείας” του Β’ γκρουπ, ο Απόλλωνας και ο Εθνικός Άχνας έμειναν στο Χ

Τέλος αγώνα στο νέο γήπεδο Λεμεσού «αλφαμέγα» όπου ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και ο Εθνικός Άχνας εξήλθαν ισόπαλοι 2-2. 

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους ”Γαλάζιους” να μπαίνουν ορεξατοι στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 2′ λεπτό με 1-0 με κεφαλιά γκολ του Sagal μετά από άψογη ασίστ του Valbuena.

Ο Απόλλωνας μετά το γκολ συνέχισε να ελέγχει πλήρως τον ρυθμό του αγώνα όμως σε μια αντεπίθεση του ο Εθνικός στο 22′ λεπτό κατάφερε να πετύχει το 1-1 με γκολ του Μάριου Ηλια.

Στη συνέχεια ο Απόλλωνας προσπάθησε να πετύχει 2ο γκολ και τα κατάφερε στο 35′ λεπτό με τον Krmencik όμως με παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε αφού ο Τσέχος ήταν πολύ οριακά offside.

Τελικά το γκολ ήλθε για τους “Γαλάζιους” στο 44′ λεπτό πάλι από τον Sagal πετυχαίνοντας το 2-1 με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Valbuena.

Στο 45’+1′ όμως ένα τραγικό λάθος του Artean στην περιοχή έφερε τον Μάριο Ηλία μόνο με τον Δημητρίου που πλασαρε εύστοχα πετυχαίνοντας το 2-2.

Το 2-2 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Στο Β’ ημίχρονο οι δύο ομάδες κυκλοφορούσαν την μπάλα πάνω κάτω ψάχνοντας να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ όμως το γκολ δεν ήλθε και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: