Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι ΠΑΦΟΣ F.C. και ΑΕΚ έμειναν στη λευκή ισοπαλία (στιγμιότυπα)

 

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι Πάφος-ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών δεν καρποφόρησαν, με τις δυο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

Στο πρώτο μέρος η Πάφος μπήκε καλύτερα καθώς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά. Στο 5ο λεπτό η Πάφος με σουτ του Ντάνκοβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα η φιλοξενούμενη ομάδα… απάντησε όμως το σουτ ήταν άστοχο του Τόνκια.

Στο 14’ χάθηκε ευκαιρία για την Πάφο καθώς η κεφαλιά του Γκολντάρ πέρασε έξω ενώ ο Ζάιρο μετά από τέσσερα λεπτά δεν βρήκε στόχο.

Η μεγάλη φάση για την γηπεδούχο ομάδα ήρθε στο 38’ έπειτα από γύρισμα παράλληλο του Μποτσκάι, ο Βαλακάρι δεν προλαβαίνει να βρει την μπάλα.

Στο 40’ ήταν σειρά της ΑΕΚ να βρει μεγάλη ευκαιρία καθώς το σουτ του Τόνκια απέκρουσε ο Ιβουσιτς και στη συνέχεια δεν μπόρεσαν Γκαρσία και Σολ να σκοράρουν από κοντά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με ευκαιρία για την Πάφο καθώς στο 50’ ο Μάνγκα έφυγε μόνος από πλάγια, μπήκε εντός περιοχής έκανε το πλασέ όμως η μπάλα πέρασε έξω.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ έχασε δύο απανωτές φάση στο 54’ με σουτ του Γκαρσία και στο 59’ ο Σολ απέναντι από τον Ιβουσιτς έστειλε την μπάλα έξω.

Ο Μάνγκα στο 68’ από πολύ κοντά έκανε το πλασέ ωστόσο και πάλι δεν βρήκε στόχο.

Στο 90+1’ η ΑΕΚ άγγιξε το 1-0 με διπλή ευκαιρία, με τον Ιβουσιτς να λέει διπλό «όχι» σε Ντίμερς και Σολ, κρατώντας το 0-0.

ΠΑΦΟΣ: Ιβουσιτς, Κβίντα, Γκολντάρ, Ζάιρο, Μάνγκα (90’ Τουμάσι), Μπότσκαϊ (83’ Ταβάρες), Ικόκο, Τάνκοβιτς (83’ Αμπντουσαλάμοφ), Βαλακάρι (65’ Μπρούνο), Ναμέ, Ντράγκομιρ (83’ Πελάζιο).

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιονκού (72’ Σάντσες), Τόμοβιτς, Γκαλιόλο (46’ Ρομπέρζ), Τόνκια, Φραν Σολ, Φαράζ (69’ Σάντος), Γκαρθία, Πονς, Καπτούμ (72’ Λέδες), Ντίμερς (90+3’ Λόπες).