Σε λίγο Δόξα – Απόλλων, με τους “Γαλάζιους” να καίγονται για το τρίποντο

Καλησπέρα από το στάδιο ‘’Κατωκοπιά-Επιστροφή-Γλαύκος Κληρίδης’’ όπου σε λίγο θα έχουμε τον αγώνα Δόξας Κατωκοπιάς – ΑΠΟΛΛΩΝ.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη προέρχεται από μία πολύ βαριά ήττα στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια όπου έχασε με 5-1. Θυμίζουμε όμως ότι στους τελευταίους δύο αγώνες που έδωσε εδώ στην Περιστερώνα, έριξε κυριολεκτικά βόμβα με δύο νίκες επί του ΑΡΗ με 2-0 και επί της Πάφος F.C. με 1-0. Η προσφυγική ομάδα έχει αποδείξει ότι είναι ένα αξιόλογο σύνολο και οι ποδοσφαιριστές είναι πανέτοιμοι για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν το ζητούμενο κόντρα στους «Γαλάζιους». Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα του Α’ γύρου έχασε από τον Απόλλωνα στο ‘’αλφαμέγα’’ με 4-0.

Από την άλλη η ομάδα του Pablo Machin προέρχεται από ήττα 0-1 από τον Άρη σε ένα αγώνα που σίγουρα δικαιούτο τουλάχιστον την ισοπαλία. Οι «Γαλάζιοι» βρίσκονται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση στο -7 από την εξάδα και δεν έχουν άλλη επιλογή από το να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Ο στόχος της εξάδας είναι δύσκολος όμως ο Απόλλωνας έχει την ποιότητα και τις δυνατότητες να ανατρέψει τα δεδομένα. Για να γίνει όμως αυτό επιβάλλεται σήμερα με σοβαρότητα, πάθος αλλά και πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο να ‘’αποδράσουν’’ από το ‘’ ’Κατωκοπιά-Επιστροφή-Γλαύκος Κληρίδης’’ με το τρίποντο που θα φέρει σχετική ηρεμία και κυρίως ανέβασμα της ψυχολογίας για να αποτελέσει ίσως την αρχή της αντεπίθεσης της Λεμεσιανής ομάδας. Στατιστικά να αναφέρουμε ότι ο Απόλλωνας παραμένει αήττητος εκτός έδρας σε 5 αγώνες (4 νίκες και 1 ισοπαλία), με την τελευταία φορά που έχασε εκτός Λεμεσού να ήταν στις 4 Νοεμβρίου 2023 όταν έχασε από την Ομόνοια με 2-0.

Την προσπάθεια των ‘’Γαλάζιων’’ στηρίζουν μόνο περίπου 600 Φυγάδες που θέλουν να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους στην προσπάθεια τους να φύγουν με το τρίποντο.

Με βάση την απόφαση της ΚΟΠ αν δεν αλλάξει κάτι, αυτή είναι η τελευταία έξοδος των “Φυγάδων” εκτός Λεμεσού για την φετινή σαιζόν.

Οι προπονητές των δύο ομάδων Γιώργος Πετράκης και Pablo Machin έχουν το πλάνο τους και αναμένουμε να δούμε πως θα ‘’διαβάζουν’’ την εξέλιξη του αγώνα.

Δείτε το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: