Σημαντική νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ‘’βλέπει’’ 6-άδα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε το ζητούμενο κόντρα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και παραμένει σε τροχιά 6-άδας.

Οι ‘’Πράσινοι’’ αγχώθηκαν αλλά κατάφεραν να κερδίσουν τον μαχητικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με 0-1 στο ”Μακάρειο”, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Με το ξεκίνημα το αγώνα και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους σε ένα ισορροπημένο Α’ ημίχρονο. Το παιγνίδι έδειχνε ότι όποια ομάδα πετύχει πρώτη γκολ θα φέρει τον αγώνα στα μέτρα της. Αυτό το κατάφερε η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή με τον Λοΐζου στο 34’ λεπτό σε μια εξαιρετική ατομική ενέργεια. Οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί καλές στιγμές, χωρίς να πετύχουν όμως κάποιο γκολ.

Το 0-1 ήταν και στο σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Στο Β’ ημίχρονο ο «Τακτακαλάς» ανέβασε στροφές και είχε την εδαφική υπεροχή και γενικά φαινόταν περισσότερο η παρουσία του στο γήπεδο. Οι ‘’μαυροπράσινοι’’  παρόλο που βρήκαν ευκαιρίες για γκολ δεν ήταν αποτελεσματικοί και έμειναν στο μηδεν. Από την άλλη η ΟΜΟΝΟΙΑ διαχειρίστηκε μέχρι τέλους το υπέρ τους αποτέλεσμα και πήραν μία μεγάλη νίκη με 0-1.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 14 βαθμούς και την 24η αγωνιστική φιλοξενείται στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» από τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (26/02, 19:00).

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 5η θέση με 38 βαθμούς και ‘’υποδέχεται’’ το Σάββατο (25/02) στο ΓΣΠ τον ΑΠΟΕΛ.