Σκόνταψε ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΔΟΞΑ και έχασε την ευκαιρία να πατήσει κορυφή

Δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της ΑΕΚ από την ΑΕΛ σε αγώνα που έγινε νωρίτερα, έτσι ο ΑΠΟΕΛ έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι ‘’Γαλαζοκίτρινοι’’ αφού γνώριζαν ότι με νίκη θα έπιαναν κορυφή, αναμενόταν να μπουν δυνατά στον αγώνα για να ανοίξουν το σκορ νωρίς και να φέρουν τον αγώνα στα μέτρα τους.

Αντιθέτως ήταν η ΔΟΞΑ που μπήκε δυνατά και έχασε 3 καταπληκτικές ευκαιρίες για γκολ. Στη συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ ανέλαβε την πρωτοβουλία και κατάφερε να προηγηθεί στο 29’ λεπτό με τον Dvali. Η ομάδα της Λευκωσίας προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ για να φέρει τον αγώνα στα μέτρα του όμως δεν τα κατάφερε και το αποτέλεσμα του Α’ ημιχρόνου έμεινε στο 1-0.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου η ΔΟΞΑ στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 48’ λεπτό με τον Asante.

Η ομάδα της Λευκωσίας αντέδρασε, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, βρήκε και σε εξαιρετική μέρα τον Siskovski ο οποίος σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις είπε όχι στις κλασσικές ευκαιρίες των ‘’Γαλαζοκιτρίνων’’.

Ο χρόνος περνούσε οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν όμως το γκολ τελικά δεν ήλθε, η ομάδα της Κατωκοπιάς αμυνόταν αποτελεσματικά και ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1.

Στην βαθμολογία ο ΑΠΟΕΛ παρέμεινε δεύτερος με 53 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι στην 12η θέση με 15 βαθμούς.

 

Στην 25η αγωνιστική, ο ΑΠΟΕΛ ‘’φιλοξενείται’’ το Σάββατο (25/02, 19:00) , στο ΓΣΠ από την ΟΜΟΝΟΙΑ και η ΔΟΞΑ υποδέχεται την Παρασκευή (24/02, 19:00), στο «Γλαύκος Κληρίδης-Επιστροφή» την ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδίων.