Σοβαρή και Ευρωπαία η ΑΕΚ έθεσε βάσεις πρόκρισης! Νίκησε 2-1 την Partizan

Ηξερε τι ήθελε και το πήρε η ΑΕΚ στο Ευρωπαϊκό ραντεβού της

Τι και αν βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 0-1 από την Partizan με γκολ του Menig Queensy στο 18’ λεπτό, η ΑΕΚ έδειξε ότι κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο συνεπής στο Ευρωπαϊκό ραντεβού της. Έβγαλε αντίδραση, ήταν σοβαρή και προ πάντων ο  José Luis Oltra Castañer έδειξε ότι ήταν πολύ διαβασμένος για το Ευρωπαϊκό ραντεβού της ομάδας του.

Οι ‘’Κιτρινοπράσινοι’’ ισοφάρισαν σε 1-1 στο 34’ λεπτό με τον Garcia Angel, σκορ που έκλεισε και το ημίχρονο.

Οι Λαρνακείς με την στήριξη των 6500 περίπου οπαδών τους μπήκαν στο Β’ Ημίχρονο ακόμα πιο αποφασισμένοι να σκοράρουν και 2ο γκολ, και ταυτόχρονα να μην επιτρέψουν στους Σέρβους να απειλήσουν την εστία του Piric. H AEK κατάφερε τον στόχο της στο 70’ λεπτό επιτυγχάνοντας το 2-1 με γκολ του  Milicevic Hrvoje.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Λαρνακείς έθεσαν βάσεις πρόκρισης στα Play Off του Europa League και εφόσον παρουσιαστούν με το ίδιο πρόσωπο στο Βελιγράδι στις 11 Αυγούστου θα το πετύχουν.

Σημειώνουμε ότι αν η ΑΕΚ προκριθεί στα Play Off του Europa League θα αντιμετωπίσει την Dnipro Ουκρανίας και το πρώτο παιγνίδι θα γίνει στις 18 Αυγούστου μάλλον στην Πολωνία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και ο επαναληπτικός στην «ΑΕΚ Αρένα» στις 25 Αυγούστου.

Αν δεν τα καταφέρει κάτι που όλοι απευχόμαστε θα αντιμετωπίσει στα Play Off Confernce League την θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού Hamrun Spartans  FC Μάλτας  – Levski Σόφιας.  Ψες η Levski  νίκησε εκτός έδρας την Spartans με 0-1.                                                Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην «AEK Αρένα» στις 18 Αυγούστου και ο επαναληπτικός είτε στην Σόφια, είτε στην Μάλτα στις 25 Αυγούστου.

Εδω τα στατιστικά του αγώνα: