Στάθηκε ισαξια αλλά ήταν ατυχος ο ΑΡΗΣ και έχασε από την Real Betis

Τέλος αγώνα στο “αλφαμεγα” όπου ο ΑΡΗΣ στάθηκε φοβερά άτυχος αφού είχε δύο δοκάρια και στο τέλος έχασε με 0-1.

Παρουσιάζοντας ξανά το ίδιο εκπληκτικά καλό πρόσωπο της, η ομάδα του Aleksey Shpilevski μετέτρεψε ένα δύσκολο αγώνα κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται στην 55η θέση της κατάταξης της UEFA (Ο ΑΡΗΣ στην 293η ) και με αξία ποδοσφαιριστών τα €202 εκ. (Ο ΑΡΗΣ €17 εκ), σε ένα αγώνα στα μέτρα της στάθηκε ισάξια στον αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα τον αδικεί κατάφορα.

Οι Πρωταθλητές μπήκαν δυνατά στον αγώνα από τη μία θέλοντας να ελέγξουν το ρυθμό και από την άλλη να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα απελευθέρωνε τους ποδοσφαιριστές του Aleksey Shpilevsky. Η Real Betis όμως σταδιακά ανέβαζε στροφές και ανεκοπτε τις επιθετικες ενέργειας των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Το Α’ ημίχρονο συνέχισε με την μπάλα να παίζεται στο κέντρο του γηπέδου και κάπως έτσι τελείωσε με σκορ 0-0.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε και πάλι ορεξατος και προσπαθούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ.

Όμως η άμυνα της Betis ανεκοπτε τις οποίες προϋποθέσεις προσπαθούσε να δημιουργήσει ο ΑΡΗΣ.

Στο 74′ λεπτό ο Babicka βγήκε φάτσα με τον τερματοφύλακα της Betis Silva το πλασέ του όμως βρήκε το δεξί κάθετο και η ευκαιρία έκανε φτερά.

Σαν δεν έφτανε αυτό στην αμέσως επόμενη φάση η Betis στο 75′ λεπτό πέτυχε το 0-1 με σουτ από κοντά του Perez.

Ο ΑΡΗΣ έριξε όλες του τις δυνάμεις για να ισοφαρίσει αλλά και πάλι στάθηκε άτυχος αφού στο 87′ λεπτό η κεφαλιά του Spoljaric βρήκε και πάλι το δοκάρι.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και το 0-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που σαφώς αδικεί την ομάδα του ΑΡΗ.