Στην τελευταία φάση σημαντικό διπλό ηρεμίας για τον Απόλλωνα επί της Καρμιώτισσας στο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ (στιγμιότυπα)

Τέλος αγώνα στο Στάδιο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ όπου ο Απόλλωνας μετά από το ‘’στραπάτσο’’ από τη Νέα Σαλαμίνα πέτυχε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα αφού νίκησε την Καρμιώτισσα με 3-4. Ο αγώνας εξελήχθηκε σε θρίλερ αφου ο Απόλλωνας προηγήθηκε με 1-3, η Καρμιώτισσα ισοφάρισε σε 3-3 και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Απόλλωνας πέτυχε το 3-4! 

Η ομάδα του Απόλλωνα πέτυχε δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο εκτός έδρας αφού στην προηγούμενη έξοδο εκτός Λεμεσού νίκησε τον Οθέλλο με 0-3 στο ”Αμμόχωστος”.

Αυτή η νίκη φέρνει τουλάχιστον για τώρα ηρεμία στους «Γαλάζιους», τους ανεβάζει προσωρινά για απόψε στην 7η θέση με 25β. και δείχνουν να έχουν ξεπεράσει την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα γυρίζοντας σελίδα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να πετυχαίνει γκολ με το καλημέρα αφού στο 2′ λεπτό ο Abdurahimi με πλασέ έγραψε το 0-1. Οι “Γαλάζιοι” συνέχισαν να ελέγχουν  τον ρυθμό του αγώνα και κατάφεραν να πετύχουν το 0-2 στο 37′ λεπτό με γκολ του Marques.

Όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό (38′) η Καρμιώτισσα μείωσε σε 1-2 με τον Doumbia.

Στην εκπνοή του Α’ ημιχρόνου ο Leeuwenburgh έκανε εξαιρετική απόκρουση και κράτησε το 1-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου και πάλι ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα με νεα  εκπληκτική αποκρουση κράτησε το 1-2.

Αυτό  κτυπησε καμπανάκι για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα που πήραν εκ νέου την πρωτοβουλία του αγώνα και  κατάφεραν να πετύχουν το 1-3 με τον Μαλεκκιδη στο 74′ λεπτό.

Στο 84′ λεπτό η Καρμιώτισσα με ένα αυστηρό πέναλτι μείωσε σε 2-3 με τον Doumbia που ευστόχησε.

Στο 87′ λεπτό η Καρμιώτισσα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 με γκολ του Rossi ανατρέποντας σε 3 λεπτά τα εις βάρος της δεδομένα.

Και φθάσαμε στο τελευταίο λεπτό της 6-λεπτης καθυστέρησης όπου πρώτα ο Leeuwenburgh έκανε την απόκρουση του αγώνα σε τετ α τετ του Rossi και στην αντεπίθεση του Απόλλωνα, ο Peretz πέτυχε το 3-4 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών των “Φυγάδων”.

Το 3-4 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: