Στον Ivan Jovanovic παραδόθηκε η πρώτη ιστορική φανέλα των φίλων του Παναθηναϊκού στην Κύπρο

Χαρούμενος και συγκινημένος ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ivan Jovanovic για την παρουσία του μοναδικού αθλητικού συντάκτη από την Κύπρο που κάλυψε τον νικηφόρο αγώνα των ”Πράσινων” για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League κόντρα στην Villarreal. Άλλωστε το έδειξε και μέσα από την απάντηση που έδωσε στην ερώτηση που του υπέβαλε ο υποφαινόμενος στη δημοσιογραφική διάσκεψη της παραμονής του αγώνα. Δείτε εδω:

Μετά τη δημοσιογραφική διάσκεψη της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, κατόπιν διευθετήσεων του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, του φίλου Νικόλα Βασιλαρά, είχα τη χαρά να μιλήσω από κοντά με τον στρατηγό Ivan.

Μου επανέλαβε και από κοντά την αγάπη που έχει για την Κύπρο και τους Ελληνοκύπριους, θυμήθηκε τις ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές που έζησε ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ αλλά συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν πήρε στα χέρια του την πρώτη ιστορική φανέλα του Παγκύπριου Συνδέσμου Φίλων Παναθηναϊκού (ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ. Παναθηναϊκου), την τελευταία που είχα στην κατοχή μου αφού διετέλεσα ιδρυτικό μέλος και πρώτος Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ Παναθηναϊκου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ. ιδρύθηκε το 2001 και μετέπειτα είχε μετεξελιχθεί σε ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ. Παναθηναϊκου Κύπρου ο ο οποίος λειτουργεί μέχρι και σήμερα.

Ο Βαλεντίνο Πιερίδης με τον Ivan Jovanovic που παραλμβάνει χαρούμενος και συγκινημένος την πρώτη ιστορική φανέλα του ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ. Παναθηναϊκου