Στο ντέρμπι του Τσιρείου θα ανοίξει τη ψαλίδα της διαφοράς στην κορυφή ο ΑΠΟΛΛΩΝ ή θα βάλει φωτιά στο Πρωτάθλημα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ;

Καλησπέρα από το ανεμοδαρμένο και κρύο Τσίρειο Στάδιο, όπου σε λίγο θα έχουμε ακόμα ένα super ντέρμπι κορυφής. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας με 47β. ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ αντιμετωπίζει την 5η της βαθμολογίας με 38β. ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Η γηπεδούχος ομάδα του Alexander Zorniger  μετά τις 3 συνεχόμενες ισοπαλίες για τον θεσμό του Πρωταθλήματος και 1 ήττα/αποκλεισμό στον θεσμό του Κυπέλλου (έχει να γευτεί νίκη από τις 10 Φεβρουαρίου κόντρα στην ΑΕΛ για το πρωτάθλημα) κατεβαίνει στο γήπεδο μπροστά σε μία κατάμεστη από 4500 οπαδούς της, αποφασισμένη να πάρει το τρίποντο που θα ανοίξει την διαφορά από τον 2ο που ειναι τωρα ο ΑΠΟΕΛ στο +7β. και στο +8β. από την  3η  ΑΕΚ και στο +12β. από τον σημερινό της αντίπαλο.

Μετά τις συνεχόμενες απώλειες είναι σίγουρο ότι ο Γερμανός ετοιμάζει το πλάνο νίκης με 3 αλλαγές στην αρχική 11αδα σε σχέση με τον αγώνα στην Πάφο, με στόχο να επανέλθει στις επιτυχίες που θα εκτοξεύσει τους  Γαλάζιους ακόμη περισσότερο στην κορυφή και να παραμείνει το μεγάλο φαβορί για τον πολυπόθητο τίτλο.

Η φιλοξενούμενη ομάδα του Temur Ketsbaia με 900 οπαδούς της ως συμπαραστάτες έρχεται στο Τσίρειο με στόχο τη νίκη που θα μειώσει την διαφορά στους -6β. από τον σημερινό της αντίπαλο, να ανέβει βαθμολογικά στη 4η θεση και να συνεχίσει να ελπίζει για κατάκτηση του τίτλου.  Με 3 αλλαγές η ομάδα της ‘’Κυρίας’’ σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ.

Στις 2 αναμετρήσεις τους στην κανονική περίοδο οι 2 ομαδας εξήλθαν ισόπαλες (1-1 στο Αντώνης Παπαδόπουλος και 2-2 στο Τσίρειο). Αναμένουμε λοιπόν ακόμη ένα συναρπαστικό αγώνα από τους ποδοσφαιριστές των δύο μονομάχων τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός με τις κινήσεις τακτικής των Zorniger και Ketsbaia.

Τον δικό τους ρόλο θα παίξουν και οι sold out κερκίδες των 2 ομάδων, με εμφανέστατη φυσικά αριθμητική υπεροχή για τους γηπεδούχους.

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: