Στο τέλος του αγώνα η Πάφος F.C. ισοφάρισε τον Απολλωνα (στιγμιότυπα)

Τέλος αγώνα στο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ με την Πάφος F.C. και τον Απόλλωνα να μένουν στην ισοπαλία με σκορ 1-1. Ήταν μία οδυνηρή ισοπαλία που καμία ομάδα δεν ήθελε αφού από την μια η ομάδα της Πάφου ναι μεν μείωσε στους -6 από την κορυφή όμως ο ΑΠΟΕΛ έχει ένα αγώνα λιγότερο κόντρα στην Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ. Από την άλλη η ομάδα της Λεμεσού παραμένει στην 7η θεση στο –5 από την 6η θέση που βρίσκεται σήμερα η Ομόνοια.

Ο Απόλλωνας που ξεκίνησε με πολλές αλλαγές που σχολιάστηκαν στα social media έδειξε από την αρχή του αγώνα ότι ο Pablo Machin ήλθε πολύ διαβασμενος και δεν επέτρεπε στην ομάδα της Πάφου να γίνει απειλητική. Αντιθέτως οι “Γαλάζιοι” κρατούσαν περισσότερο την μπάλα και δημιουργούσαν προϋποθέσεις για να γίνουν απειλητικοί. Σε μία από αυτές τις φάσεις ευτύχησε να προηγηθεί με 0-1 στο 27′ λεπτό με γκολ του Margues.

Από και και πέρα ο Απόλλωνας έφερε τον αγώνα στα μέτρα του και δεν απειλήθηκε από την Πάφο.

Το 0-1 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Στο Β’ ημίχρονο η Πάφος πίεζε και προσπαθούσε να ισοφαρίσει όμως όποτε χρειάστηκε ο Δημητρίου έλεγε όχι. Stop έβαλε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα και στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Tankovic στο 88′ λεπτό.

Εκεί που όλοι πίστεψαν ότι με την απόκρουση του πέναλτι ο αγώνας θα τελείωνε με ένα τεράστιο διπλό του Απόλλωνα, στο αμέσως επόμενο λεπτό στο 89′ ο Rus με κεφαλιά από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 και στέρησε από την ομάδα της Λεμεσού μία τεράστια νίκη.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: