Στο ‘’Varosi’’ στις 27 Ιουλίου ο πρώτος αγώνας της ΑΕΚ κόντρα στην FC Torpedo χωρίς θεατές

Η ΑΕΚ Λάρνακας ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση τον ορισμό των δύο αγώνων της για τον 2ο προκριματικό του UEFA Europa Conference League.

Η ανακοίνωση:

”H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για τις ημερομηνίες και τις ώρες των δύο αναμετρήσεων με την FC Torpedo-BelAZ Zhodino, για τον 2ο προκριματικό του UEFA Europa Conference League

To πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27 Ιουλίου στο «Mezőkövesdi Városi Stadion» και θα αρχίσει στις 20:00 το βράδυ (τοπική ώρα).

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Αυγούστου στο AEK ARENA και θα αρχίσει στις 20:00 το βράδυ.”

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι λόγω της εμπλοκής των Λευκορώσων στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η UEFA αποφάσισε να μην διεξάγονται διεθνείς αγώνες στη Λευκορωσία (δείτε την ανακοίνωση εδώ) γι’ αυτό ο πρώτος αγώνας της ΑΕΚ θα διεξαχθεί στο ουδέτερο  «Mezőkövesdi Városi Stadion» κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό δυστυχώς θα έχει ως αποτέλεσμα οι οπαδοί της ΑΕΚ να μην μπορούν να ταξιδέψουν και να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους.

Το «Mezőkövesdi Városi Stadion» είναι η έδρα της Mezőkövesdi SE που αγωνίζεται στην ανώτατη κατηγορία του Πρωταθλήματος NB 1 και βρίσκεται στο Mezőkövesd της Ουγγαρίας χωρητικότητας 4.183 θεατών. Το Mezőkövesd είναι μία μικρή πόλη 135 χιλιόμετρα ανατολικά της Βουδαπέστης με πληθυσμό 16098 κατοίκους.

Φωτο από το γήπεδο: