Στόχος το θετικό αποτέλεσμα για την Εθνική στο ντεμπούτο του Σωφρόνη Αυγουστή

Με αντίπαλο τη Ρουμανία συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της στο Nations League η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Ο αγώνας θα γίνει στο στάδιο της ΑΕΚ στη Λάρνακα, θα αρχίσε στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ 1 και το ΡΙΚ HD.

Σημαντική ιδιαιτερότητα απόψε για την Εθνική μας το ντεμπούτο του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο.

Στόχος της Κύπρου σήμερα είναι το βαθμολογικό κέρδος προκειμένου να θέσει τις βάσεις για καλύτερη συνέχεια σε ένα όμιλο στον οποίο, η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη θα ανέβει στη Β’ Κατηγορία του Nations League και η ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη θα αγωνιστεί σε play-offs με τρίτη ομάδα της Β’ κατηγορίας για άνοδο στη Β’ Κατηγορία. Η ομάδα που θα τερματίσει 4η, θα αγωνιστεί σε play-out για παραμονή στη Γ’ Κατηγορία.

Η βαθμολογία του ομίλου μας:

1.Ρουμανία   6
2.Κόσοβο     3
3.Κύπρος     3
4.Λιθουανία  0

Στον άλλο αγώνα του ομίλου μας, η Λιθουανία θα υποδεχθεί το Κόσοβο το Σάββατο στις 16:00.

Η αποστολή της ομάδας μας:

Ζοέλ Μολ, Δημήτρης Δημητρίου,  Νεόφυτος Μιχαήλ, Μάριος Στυλιανού, Μηνάς Αντωνίου, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Νικόλας Παναγιώτου, Αντρέας Καρώ, Στέλιος Ανδρέου, Νικόλας Ιωάννου, Κώστας Πηλέας, Ραφαήλ Μάμας, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Ιωάννης Κούσουλος, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Κωστάκης Αρτυματάς, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Λοΐζος Λοΐζου, Μαρίνος Τζιωνή, Μάριος Ηλία, Πιέρος Σωτηρίου, Ιωάννης Πίττας και Ανδρέας Μακρής.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΡΟΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Μετά τον αγώνα με τη Ρουμανία, η Κύπρος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Κόσοβο, την Τρίτη. Η ομάδα μας θα προπονηθεί την Κυριακή το πρωί και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Πρίστινα.