Συμαντική νίκη της Νεας Σαλαμίνας επί της ΑΕΛ (στιγμιότυπα)

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Σαλαμίνα επί της ΑΕΛ με 2-1, ανεβαίνοντας στην έκτη θέση με 15 βαθμούς!

Με το… καλημέρα πήρε προβάδισμα η Νέα Σαλαμίνα, μόλις στο 4’ με τον Κονέ. Οι γηπεδούχοι είχαν τις φάσεις και για δεύτερο γκολ, παρόλα αυτά το σκορ έμεινε στο 1-0 για το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά της ΑΕΛ να σκοράρει με το… καλημέρα και το έκανε με τρομερό σουτ του Τζάλμα από πλάγια θέση στο 49’ για το 1-1.

Μέχρι το 70’ η ΑΕΛ είχε μερικές προϋποθέσεις όμως η Νέα Σαλαμίνα πάτησε… γκάζι και βρήκε το γκολ στο 77’ με τον Ντορεγκαράι να κάνει την προβολή μετά από απόκρουση του Μπέκερ σε κεφαλιά του Παπαγεωργίου μετά από κόρνερ.

Η ΑΕΛ είχε την κατοχή και πίεσε για την ισοφάριση όμως δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο γκολ.

Στους 15 βαθμούς και στη 6η θέση ανέβηκε η Νέα Σαλαμίνα (περιμένοντας τα ματς της Πάφου και της ΑΕΚ για να δει αν θα παραμείνει εκεί). Η ΑΕΛ έμεινε στους 10 βαθμούς και βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Σεργίου, Νάρσινγκ (70’ Φερνάντες), Ντουρμισάι (46’ Κουσμάνοβιτς), Μπεχαράνο (82’ Τσελέα), Καρλίτος (60’ Μιγκελίτο), Κονέ (60’ Παπαγεωργίου), Ντορεγκαράι, Λέουκο, Βίκτωρος, Ντιακιτέ.

ΑΕΛ: Μούριελ Σωτηρίου (46’ Φιλίποβιτς), Μπάστο, Μεντόγεβιτς (70’ Παπαφώτης), Τσέρνιχ, Σέρνιτς, Μαρς (46’ Μόρσεϊ), Τσούκα, Μακρής (81’ Ανδρέου), Τζάλμα, Γερολέμου (70’ Μέντες).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: