Συμβιβασμός στην ισοπαλία μεταξύ Ανόρθωσης και ΑΕΚ (στιγμιότυπα)

Ανόρθωση και ΑΕΚ εξήλθαν ισόπαλες 0-0 στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής που διεξήχθη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στο ξεκίνημα του αγώνα η γηπεδούχος ομάδα, ήταν κάπως πιο επιθετική χωρίς ωστόσο να φτιάξει τη μεγάλη ευκαιρία. Η φάση που… άλλαξε τα πλάνα των προπονητών, με τη διπλή αποβολή των Τσίκο – Τόμοβιτς στο 11’.

Οι δυο αποβολές έφεραν μεγάλη ένταση, κάτι το οποίο δεν βοήθησε τους ποδοσφαιριστές να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Η πρώτη τελική καταγράφηκε στο 18’ με καλό σουτ του Γκασαμά έξω από την περιοχή που δεν βρήκε στόχο, ενώ τη μεγαλύτερη ευκαιρία την είχε η ΑΕΚ στο 36’ με σουτ του Φαράζ και εντυπωσιακή απόκρουση του Αρμπολέδα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την μεγάλη ευκαιρία του Σολ στο 48’, όταν  δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά το γύρισμα του Πονς.

Το επόμενο διάστημα κύλησε γενικότερα χωρίς φάσεις, με την ΑΕΚ να έχει την ευκαιρία να σκοράρει με τον Γκαρθία (86’) και τον Σάντος (89’).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Μαρμούκ, Κάργας, Κορέια (79’ Κίκο), Τεχέρα, Φερέιρα (79’ Μουσοντά), Τιουνέ (79’ Χρυσοστόμου), Γουαρίς (66’ Παρούτης), Γκασαμά (66’ Καστέλ), Τσίκο.

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιονκού, Τόμοβιτς, Λέδες, Σολ (85’ Σάντος), Φαράζ (62’ Τόνγκια), Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Πονς, Ρομπέρζ, Ντίμερς (68’ Γκιούρτσο).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: