Σφαλιάρα από την Καρμιώτισσα στην Παφος F.C. αφου την κέρδισε στο ”Στέλιος Κυριακίδης” (στιγμιότυπα)

Η Καρμιώτισσα φαίνεται ότι την βρίσκει με τους μεγάλους αφού μετά τον Αρη κέρδισε και την Πάφος F.C.  με 2-1 χάρη στα τέρματα του Ανδρέα Κατσαντώνη στο πρώτο ημίχρονο και έδωσε βαθμολογικές ανάσες στην ομάδα του. Μείωσε στο 90+5’ λεπτό η ομάδα του Καρσέδο, με τον Τουμάσι.

Οι «πορτοκαλί» ανέβηκαν στους 10 βαθμούς και είναι στο -1 από την ΑΕΖ που είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Πάφος έμεινε στους 29 και πλέον βρίσκεται στο -3 από την κορυφή.

Η Πάφος F.C. είχε στο ξεκίνημα του αγώνα τον έλεγχο της μπάλας χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτιάξει την μεγάλη ευκαιρία. Η ομάδα του Χαραλάμπους στο 19’ λεπτό έπειτα από βαθιά μπαλιά στη περιοχή ο Κατσαντώνης τρύπωσε στην άμυνα της Πάφου και με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον Ιβουσιτς.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 32’ λεπτό και πάλι ο Κύπριος φορ σκόραρε καθώς ο Ναμ έκανε τραγικό λάθος, ο Ιβουσιτς απομάκρυνε την μπάλα με αστάθεια και ο Κατσαντώνη από κοντά έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάφο προσπάθησε να αντιδράσει αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα κατάφερε καθώς δεν έφτιαξε και πάλι την μεγάλη ευκαιρία.

Οι ποδοσφαιριστές του Καρσέδο, κατάφεραν να αντιδράσουν μόνο στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τον Τουμάσι.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Ανέστης, Ντούμπια (86’ Ματθαίου), Νεοφύτου, Φουρ, Τσουκαλάς, Ρόσι (76’ Θεοδώρου), Γκραντινάρου, Νιουπορτ, Κατσαντώνης, Κοβάσεβιτς, Σουκ.

ΠΑΦΟΣ FC: Ιβουσιτς, Κβίντα, Μπρούνο (46’ Αμπντουσαλάμοφ), Ζάιρο, Μποτσκάι (71’ Ταβάρες), Ικόκο (71’ Δημητρίου), Ρους (81’ Νταλίνια), Βαλακάρι, Ναμ, Ντράγκομιρ, Πελάτζιο (46’ Τουμάσι).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: