Σφαλιάρα τεσσάρων γκολ από την Καρμιώτισα στον ΑΡΗ που επαιζε με 10 για 25′ λεπτα (στιγμιότυπα)

Η Καρμιώτισσα νίκησε τον Αρη με 4-1 στην Πάφο πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ρόσι, Κατσαντώνης, Τσουκαλάς και Φουρ τα γκολ για τους «πορτοκαλί». Ισοφάρισε προσωρινά με τον Μπένγκστον ο Αρης που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες.

Δεν άφησε τίποτα πίσω του το πρώτο μέρος στην Πάφο με Καρμιώτισσα και Αρη να μην απειλούν την αντίπαλη εστία.

Στο 22’ ακυρώθηκε γκολ για τους γηπεδούχους για οφσάιντ στον Ντούμπια ενώ στις καθυστερήσεις ένα σουτ του Μόντνορ κόντραρε σε αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ.

Οσα δεν έγιναν σε μία ώρα αγώνα έγιναν μέσα σε 6 λεπτά στην Πάφο. Στο 64’ ο Ρόσι μετά από εξαιρετική μπαλιά του Κατσαντώνη έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Βάνα για το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερο ο Αρης έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές αφού ο Γιαγκό είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 70’ ο Μπένγκστον με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Η Καρμιώτισσα στο 79’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το πλασέ του Κατσαντώνη μέσα από την περιοχή για το 2-1.

Το 3-1 διαμορφώθηκε στο 88’ με τον Τσουκαλά να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά στα δίκτυα του Αλβες.

Στις καθυστερήσεις ο Φουρ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την ομάδα των Πολεμιδιών με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής και έγραψε το τελικό 4-1.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Ανέστη, Μαλόνε, Ντούμπια (Θεοδώρου 69’), Νεοφύτου, Φούρ (Μιχαήλ 96’), Τσουκαλάς, Ρόσι, Γκραντινάρου, Αγγελή (Κατσαντώνης 62’), Κοβάσεβιτς, Ματαθαίου (Αβραάμ 94’).

ΑΡΗΣ: Αλβες, Καζού, Μπένγκστον (Σουμάνσκι 77’), Στεπίνσκι (Κοκοριν 46’), Γκομίς (Μαγιαμπέλα 33’), Γιαγκό, Νίκολιτς (Μπάμπικα 46’), Στρούσκι, Μπρόρσον, Μόντνορ (Σζόκε 46’), Ουρόσεβιτς.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: