Τέλος αγώνα στο ”Αμμόχωστος” με Νέα Σαλαμίνα και Απόλλωνα να μένουν στο “Χ” (στιγμιότυπα)

Τέλος αγώνα στο «Αμμόχωστος» όπου Νέα Σαλαμίνα  και Απολλωνας πέτυχαν από ένα γκολ και έμειναν στην ισοπαλία με 1-1.

Ο αγώνας ξεκίνησε ισορροπημένος χωρίς κάποια ομάδα να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα. Δεν δημιουργήθηκαν σοβαρές ευκαιρίες για γκολ. Ομως μετά το ημίωρο οι “Ερυθρόλευκοι” έγιναν πιο απαιτητικοί και γυροφερναν την εστία του Leeuwenburgh. Σε μια από τις επιθέσεις της στο 34′ λεπτό ο Narsigh σουτάρει και η μπάλα βρίσκει στον Jurcevic και ο Χριστοδούλου δείχνει πέναλτι. Μετά όμως από παρέμβαση του VAR έδειξε ότι η μπάλα κτυπησε στο στήθος του Coll και το πέναλτι ακυρώθηκε.

Στο 43′ λεπτό γίνεται μια σέντρα από δεξιά στα καρέ του Απόλλωνα και η μπάλα φαίνεται να καταλήγει πλαγιο. Όμως το VAR καλεί τον διαιτητή να εξετάσει τη φάση που δείχνει ότι ο Darikwa  τραβά από την φανέλα τον Dorregaray και τον ρίχνει κατω. Ο Χριστοδούλου καταλογίζει το πέναλτι το οποίο αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Dorregaray αλλά ο Leeuwenburgh αποκρούει με το ποδι.

Δεν έφθανε το χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους, ο Απόλλωνας στο 45’+4′ κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 με συρτό σουτ του Jurcevic από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από μελε.

Το 0-1 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου  ο αγώνας συνέχισε να είναι μοιρασμένος χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να δείχνει ότι μπήκε με καλύτερα πατήματα.

Και φθάσαμε στο 68′ λεπτό όπου μετά από μελε στην περιοχή του Απόλλωνα η μπάλα έσκασε μπροστά στο Παπαγεωργίου που έπιασε ένα συρτό σουτ, ο Leeuwenburgh άγγιξε την μπάλα όμως αυτή κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το 1-1.

Ο αγώνας στη συνέχεια πήρε ταχύτητα με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει χωρίς όμως την κλασική ευκαιρία και κάπως έτσι συνέχισε ο αγώνας με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: