Τα βρήκε σκούρα η ΑΕΚ κόντρα στον Οθέλλο, όμως δεν την ”πάτησε” και πήρε το τρίποντο (στιγμιότυπα)

Σαφώς δύσκολα όπως μαρτυρά και το τελικό αποτέλεσμα, 3-2 η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει άλλους τρεις βαθμούς και να πέτυχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά την Δόξα αλλά και παράλληλα να βλέπει τον Φραν Σολ να σκοράρει ακατάπαυστα.

Στην άλλη πλευρά θα πρέπει να πούμε πως υπήρχε έντονος προβληματισμός αφού σε ακόμα έναν αγώνα φάνηκαν αμυντικά κενά, κενά που προβλημάτισαν έντονα την τεχνική ηγεσία.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ΑΕΚ αφού μόλις στο 10ο λεπτό Φραν Σολ βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας μόνος του απέναντι στον Ταουντούλ και δεν δυσκολεύθηκε να σκοράρει. Στο 28’ η ΑΕΚ ακούμπησε ένα δεύτερο τέρμα και πάλι με τον Σολ χωρίς όμως να τα καταφέρει να σκοράρει.

Στην αντεπίθεση ο Οθέλλος κατάφερε να σκοράρει και να σκορπίσει προβληματισμό αφού ο Πίριτς απόκρουσε εντυπωσιακά αλλά στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Μπαμπρίλια και σκόραρε.

Η ΑΕΚ όσα προβλήματα είχε στην άμυνα άλλο τόσο καλή ήταν στην επίθεση. Πέτυχε άλλο ένα τέρμα λίγο πριν από το 40ό λεπτό με τον Ιβάν Τριτσκόφσκι, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να είναι σε πολύ καλή θέση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο πριν πάνε στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες για το ημίχρονο και πάλι ο Φραν Σολ κατάφερε να πετύχει ένα τρίτο γκολ και να δώσει αέρα δυο τερμάτων στην γηπεδούχο ομάδα..

Εκεί όλοι πίστεψαν πως ο αγώνας ολοκληρώθηκε αλλά ο Οθέλλος είχε διαφορετική γνώμη αφού δεν είχε κάτι να χάσει και έτσι στο 59’ σκόραρε μειώνοντας σε 3-2 και δίνοντας άλλη εξέλιξη στον αγώνα. Μάλιστα και ενώ η ΑΕΚ είχε κάποιες καλές προϋποθέσεις για να πετύχει ένα τέταρτο τέρμα και να ηρεμήσει δεν τα κατάφερε και στο 90’ χρειάστηκε να βρεθεί ο Πίριτς με υπερένταση να στείλει την μπάλα σε κόρνερ σε ένα φαλτσαριστό σουτ του Ουεσλάτι.

Σε χρόνους καθυστερήσεων ο Οθέλλος πλησίασε ακόμα περισσότερο στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Κορίνιους αλλά και πάλι ο Πιριτς έδιωξε ενστικτωδώς για να έρθει αμέσως μετά ο Μιλίτσεβιτς να την διώξει πριν καταλήξει στο βάθος της εστίας του.

Το τελικό 3-2 έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα της Λάρνακας αλλά από την άλλη κτύπησε το καμπανάκι του προβληματισμού αφού σε 4 αγώνες έχει δεχθεί 9 τέρματα.

ΑΕΚ (Χοσέ Λουίς Ολτρα): Πίριτς, Σάντος (63’ Γκιούρτσο), Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Σάντσες, A. Γκαρθία (73’ Γκαλιόλο), Φαράζ (86’ Εντιουνκού), Πέρε Πόνς, Λέδες (86’ Καπτούμ), Σολ, Τριτσκόφσκι (63’ Ντίμερς).

ΟΘΕΛΛΟΣ (Αλέξης Γαρπόζης): Ταουντούλ, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρντίνι (79’ Ποπέσκου), Ντε Ολιβέιρα (67’ Ουεσλάτι), Σανγκαρέ (85’ Λιμπόμπε), Λ. Γκαρθία, Χάσο (46’ Κορίνους), Εντιαγέ, Χριστοδούλου, Μπραμπίγια.

Δείτε τα στιγμιότυπα: