Τεράστιο διπλό της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα στο “αλφαμεγα” (στιγμιότυπα)

Τέλος αγώνα στο Στάδιο ‘’αλφαμλεγα’’ όπου η ΑΕΚ πέτυχε ένα τεράστιο διπλό αφού νίκησε τον Απόλλωνα με 0-1 έφθασε στους 16 βαθμούς και πλησίασε την εξάδα αφού μείωσε τη διαφορά στο -2 από τον σημερινό της αντιπαλο και τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ. Ο Απόλλωνας έφθασε πρώτος κοντά στο γκολ στο 16′ λεπτό όμως η κεφαλιά του Τεκιε σε κενό τέρμα από ένα μέτρο έφυγε έξω.

Στο 39′ λεπτό η ΑΕΚ πέτυχε το 0-1 με κεφαλιά γκολ του Σολ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στη συνέχεια ο Απόλλωνας προσπάθησε να απειλήσει και να φθάσει στην ισοφάριση όμως δεν τα κατάφερε και το ημίχρονο έληξε με 0-1.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου ο Απόλλωνας μπήκε πολύ δυνατά για να ισοφαρίσει γρήγορα και έφθασε πολύ κοντά στο γκολ σε τρεις κλασσικές ευκαιρίες στο 48′ 49′ και 53′ λεπτό με Κολ, Μαρκες και Κοστακε.

Ο αγώνας συνέχισε με τον Απόλλωνα να πιέζει χωρίς όμως ουσία στην τελική προσπάθεια και την ΑΕΚ να κρατά το υπέρ της σκορ.

Κάπως έτσι κύλησε ο αγώνας με τον Απόλλωνα να έχει 11 τελικέ (4 στον στόχο) και η ΑΕΚ μόλις 3 τελικές ( 2 στον στόχο η μία έφερε το γκολ) και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ΑΕΚ νικήτρια με 0-1.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: