Το ”βιολί” της η ΠΑΦΟΣ F.C., νίκησε και την ΕΝΠ και ”πάτησε” κορυφή

H ΠΑΦΟΣ F.C. συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία, νίκησε και την Ενωση και ”πάτησε” κορυφή εν αναμονή και των αγώνων του ΑΡΗ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ. 

Οι Παφίτες  επικράτησαν της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου» με 3-0 στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Jairo με 2 γκολ, το 1-0 στο 11′ λεπτό και το 2-0 στο 90’+1′ και ο Abdurahimi Beshart  το 3-0 στο 90’+2′ λεπτο.

Με τη νίκη αυτή η ΠΑΦΟΣ F.C. ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τουλάχιστον προσωρινά εν αναμονή των αγώνω του ΑΡΗ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ, έχοντας 14 βαθμούς και παιχνίδι περισσότερο από Άρη και Απόλλωνα που ακολουθούν. Με τη σειρά της η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά έμεινε στους έξι βαθμούς και παραμένει στα… χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Την ερχόμενη, έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος  η ΠΑΦΟΣ F.C. θα πάει στην Περιστερώνα για να αντιμετωπίσει τη Δόξα (14/10 – 19:00), στο παιχνίδι που ανοίγει την αγωνιστική. Μια ημέρα αργότερα (15/10 – 19:00) η Ένωση φιλοξενεί στο «Τάσος Μάρκου» την Ανόρθωση.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: