Το νόημα της συμπεριληπτικής κοινωνίας στο ΑΠΟΛΛΩΝ Columbia

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα αγάπης και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, παιδιά κι ενήλικες μέλη και μη της ΠΟΑΑ Λεμεσού (Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων) επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο Απόλλων Columbia στο Κολόσσι.

Ο πρόεδρος του ΔΣ, μαζί με το προπονητικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό που απαρτίζουν το οικοδόμημα του Απόλλωνα, υποδέχθηκαν με μεγάλη τους χαρά και περηφάνια τα μέλη της οργάνωσης έτσι ώστε να αποθεώσουν το νόημα της συμπεριληπτικής κοινωνίας όπως οφείλει η κάθε τοπική κοινωνία του σήμερα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (14/12) όταν μικρά παιδιά και μέλη της ΠΟΑΑ αγκαλιάστηκαν, κυριολεκτικά και μεταφορικά, από την οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού καθώς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τους περσινούς πρωταθλητές, να παίξουν ποδόσφαιρο μαζί τους, να συλλέξουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές μας.

Στο τέλος της επίσκεψης όλοι οι επισκέπτες παρέλαβαν μικρά αναμνηστικά δωράκια ενώ ο αρχηγός της ομάδας Χάμπος Κυριάκου, χάρισε στην οργάνωση μία υπογεγραμμένη επίσημη φανέλα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η χαρά και η ικανοποίηση ήταν έκδηλα στα πρόσωπα των ατόμων κι αποτυπώθηκε στο πανέμορφο χαμόγελο τους το οποίο ήταν η μεγαλύτερη ανταπόδοση για όλη την οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την ΠΟΑΑ για το έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια για αυτά τα άτομα και υπενθυμίζουμε τους ιθύνοντες ότι οι πόρτες του Απόλλωνα θα είναι πάντοτε ορθάνοικτες γι’ αυτούς και τα μέλη τους.

Δείτε φωτογραφίες εδώ:

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού