Το περί του Warda το ανάγνωσμα! Τα στατιστικά του Αιγύπτιου επιθετικού του Απόλλωνα

Η φημολογία για την ενδεχόμενη μεταγραφή του ταλαντούχου Aιγύπτιου επιθετικού Amr Warda από την Ανόρθωση στον Απόλλωνα ”παιζόταν” στο διαδίκτυο από νωρίς χθες το απόγευμα.

11 λεπτά μετά την έλευση του νέου χρόνου ο Απόλλωνας με ανάρτηση του ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Αιγύπτιου επιθετικού με την εξής ανακοίνωση:

‘’Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την απόκτηση του Αιγύπτιου ακραίου επιθετικού Amr Warda (17/09/1993) μέχρι τον Μάιο του 2023.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την κυανόλευκη φανέλα.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού’’

Η φημολογία λοιπόν έγινε πράξη από τους περσινούς Πρωταθλητές, και αφού λύθηκε επίσημα η συνεργασία του Αιγύπτιου άσου από την ομάδα της Αμμοχώστου, έπεσαν οι υπογραφές αργά το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και όπως αναφέραμε πιο πάνω ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του από τον Απόλλωνα.

Η μεταγραφική αυτή ‘’βόμβα’’ από τον Απόλλωνα, μπορεί να πει κάποιος ότι ήταν το αποτέλεσμα της απαίτησης του κόσμου των Λεμεσιανών για μεταγραφές (κυρίως στο επιθετικό κομμάτι), που να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.  Η Διοίκηση άκουσε την επιθυμία των χιλιάδων οπαδών του και έκανε Πρωτοχρονιάτικό δώρο θα έλεγε κανείς αυτή την τεράστια μεταγραφική κίνηση και είναι σχεδόν βέβαιο ότι ετοιμάζει και άλλες.

Γράφτηκαν πολλά σχόλια από οπαδούς της Λεμεσιανής ομάδας τα περισσότερα των οποίων, εκθειάζουν το ταλέντο του Αιγύπτιου επιθετικού και το καλωσορίζουν στην ομάδα τους, έχοντας πίστη ότι με το ταλέντο του θα προσδώσει μία άλλη δυναμική στην αγαπημένη τους ομάδα. Υπάρχουν και μεμονωμένα σχόλια για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του Amr Warda, όμως κατά γενική ομολογία το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο ασχέτως του χαρακτήρα του.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τα στατιστικά του προφίλ του Amr Warda  στα τρία τελευταία χρόνια με ΠΑΟΚ και Ανόρθωση:

Στον ΠΑΟΚ την χρονιά 2020-21 είχε 27 συμμετοχές σημείωσε 3 γκολ και είχε 2 ασίστ με συνολικό χρόνο συμμετοχής 1699′ λεπτά.

Με την Ανόρθωση την χρονιά 2021-22 είχε 35 συμμετοχές σε Κύπρο και Ευρώπη, σημείωσε 9 γκολ και είχε έξι ασίστ με συνολικό χρόνο συμμετοχής 2954′ λεπτά

Με την Ανόρθωση τη φετινή χρονιά 2022-23 μέχρι χθες, είχε 11 συμμετοχές σημείωσε 1 γκολ και είχε 1 ασίστ με συνολικό χρόνο συμμετοχής 844′ λεπτά

Δείτε τον πίνακα με όλα τα στατιστικά του Αιγύπτιου άσου: