Εφυγε από τη ζωή σε εργατικό ατύχημα ο Πάνος Θεοδώρου, ενας νεαρός διαιτητής και πρωην ποδοσφαιριστης

Με μεγάλη θλίψη έχουμε πληροφορηθεί το θάνατο του Πάνου Θεοδώρου σε εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα Πέμπτη.

Ο 29χρόνος Πάνος Θεοδώρου ήταν  διαιτητής Β’ Κατηγορίας και η είδηση για την απώλεια του έχει προκαλέσει συγκλονισμό στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στις τάξεις των διαιτητών, σε ολόκληρη την οικογένεια του ποδοσφαίρου καθώς φυσικά στην οικογένεια και τους φίλους του.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο βοηθός υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, «ο 29χρονος χειριζόταν και οδηγούσε περονοφόρο όχημα μέσα σε δημόσια οδό και σε κάποιο σημείο του δρόμου πιθανόν να έχασε τον έλεγχο του οχήματος του».

Το όχημα, συνέχισε, «παρεξέκλινε της πορείας του απότομα προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα αυτό να κλίνει προς τα αριστερά και με την κλίση αυτή έχασε την ισορροπία του και ο οδηγός έπεσε στην άσφαλτο κτύπησε ή κτυπήθηκε από το όχημα που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο το θάνατο».

Ο άτυχος Θεοδώρου απεγκλωβίστηκε από συγγενικά του πρόσωπα, που εργάζονται στην οικογενειακή επιχείρηση, με τη χρήση άλλου περονοφόρου οχήματος, ενώ στη σκηνή κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ.Καφάς ανέφερε πως το όχημα δεν είναι εγγεγραμμένο και υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να χρησιμοποιείται εντός του εργοστασίου για σκοπούς εργασίας, ωστόσο οι εξετάσεις συνεχίζονται για να διαπιστωθεί το τι ακριβώς συνέβη.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για τον αδικοχαμένο Πάνο Θεοδώρου:

 «Με μεγάλη θλίψη έχουμε πληροφορηθεί το θάνατο του Πάνου Θεοδώρου σε εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα Πέμπτη. Ο 29χρόνος Πάνος ήταν διαιτητής Β’ Κατηγορίας και η είδηση για την απώλεια του έχει προκαλέσει συγκλονισμό στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στις τάξεις των διαιτητών και σε ολόκληρη της οικογένεια του ποδοσφαίρου μας. Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της ΚΟΠ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του. Η ΚΟΠ αποφάσισε όπως σε όλους τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας τηρηθεί μονόλεπτη και οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές να φέρουν μαύρα περιβραχιόνια».

Οι ανακοινώσεις του ΠΑΣΠ και των ομάδων:

ΠΑΣΠ: 

«Τα πιο ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Πάνου Θεοδώρου. Ο τραγικός και άδικος χαμός του, έχει προκαλέσει συγκλονισμό σε όλη την οικογένεια του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΊΑΣ:

«Ο ΑΠΟΕΛ εκφράζει την βαθιά του θλίψη και ειλικρινή συλλυπητήρια από όλους προς την οικογένεια του αδικοχαμένου διαιτητή Πάνου Θεοδώρου που έχασε σήμερα την ζωή του, σε εργατικό ατύχημα. Ήταν μόλις 29 ετών… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΊΑΣ:

«Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πάνου Θεοδώρου, ο οποίος απεβίωσε σήμερα μετά από εργατικό ατύχημα. Ο Πάνος Θεοδώρου ήταν διαιτητής β’ κατηγορίας. Δύναμη και κουράγιο σε όλη την οικογένεια. Αιωνία του η μνήμη».

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΎ:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ εκφράζουν τη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πάνου Θεοδώρου, ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης (05/10) μετά από εργατικό ατύχημα. Ο άτυχος Πάνος ήταν ποδοσφαιριστής στις ακαδημίες του Απόλλωνα Λεμεσού την περίοδο 2008-2013 και έφτασε μέχρι την ομάδα ανδρών με την οποία αγωνίστηκε σε δύο αγώνες πρωταθλήματος. Ο Πάνος Θεοδώρου τα τελευταία χρόνια διετέλεσε διαιτητής στις χαμηλότερες κατηγορίες της ΚΟΠ. Αιωνία του η μνήμη και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΎ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ Λεμεσού με βαθιά θλίψη και οδύνη εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του 29χρονου Πάνου Θεοδώρου. Ο Θεοδώρου που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα διετέλεσε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ενώ ήταν και εν ενέργεια διαιτητής. Αιωνία του η μνήμη…».

ΠΑΦΟΣ FC:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλη η οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του διαιτητή και πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Πάνου Θεοδώρου, ο οποίος έχασε άδικα τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα. Δύναμη και κουράγιο σε όλη την οικογένεια του. Αιωνία του η μνήμη».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΏΣΤΟΥ:

«Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους τους αδικοχαμένου διαιτητή Πάνου Θεοδώρου, που τόσο άδικα έχασε σήμερα τη ζωή του. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!».

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ:

«Θλίψη προκάλεσε η τραγική είδηση του θανάτου του διαιτητή, Πάνου Θεοδώρου, 29 χρονών, μετά από εργατικό ατύχημα. Η Δόξα εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Αιωνία του η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ:

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας εκφράζει την βαθύτατη του θλίψη για το χαμό του διαιτητή Πάνου Θεοδώρου, ο οποίος έχασε σήμερα την ζωή του σε εργατικό ατύχημα. Ο Πάνος και η ομάδα μας είχαν συναντηθεί μάλιστα πρόσφατα, καθώς ο Πάνος ήταν ο διαιτητής του αγώνα της ομάδας μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΑΕ ΖΑΚΑΚΙΟΥ:

«Η ΑΕ Ζακακίου εκφράζει τη θλίψη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του 29χρονου αδικοχαμένου διαιτητή, Πάνου Θεοδώρου, ο οποίος απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης (5/10) μετά από εργατικό ατύχημα. Αιωνία του η μνήμη και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ:

«Με βαθύτατο συγκλονισμό ενημερωθήκαμε πριν από λίγο, την απώλεια σε εργατικό ατύχημα, ενός νέου ανθρώπου, του διαιτητή Β´κατηγορίας, Πάνου Θεοδώρου. Εκ μέρους του Δ.Σ του σωματείου μας , εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια του Πάνου όσο και στην οικογένεια της Κυπριακής διαιτησίας. Μετά από απόφαση της Ομοσπονδίας, στον ερχόμενο αγώνα μας απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή».

Η ιστοσελίδα μας εκφραζει τα βαθύτατα συλληπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Πάνου Θεοδώρου. Αιωνία του η μνήμη!

Privacy Preference Center