Τωρα ανακοίνωση της ΑΕΛ: ”θέλουμε να εκφράσουμε στο τεράστιο κόσμο της ΑΕΛ τις ειλικρινείς απολογίες μας”

Ανακοίνωση της Διοίκησης της ΑΕΛ, μετά τη νέα ήττα της ομάδας στο εντός έδρας παιχνίδι με την Δόξα.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

”Ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους και η Διοίκηση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας μας στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, θέλουμε να εκφράσουμε στο τεράστιο κόσμο της ΑΕΛ τις ειλικρινείς απολογίες μας.

Σίγουρα η μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με τις απαιτήσεις μας, τους στόχους μας και τα όνειρα μας.

Ως εκ τούτου αναλαμβάνουμε την ευθύνη και ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. Ταυτόχρονα σας διαβεβαιώνουμε ότι χωρίς κανένα δισταγμό έχουμε λάβει αποφάσεις από τις προηγούμενες ημέρες οι οποίες έχουν αρχίσει να υλοποιούνται με στόχο την άμεση ανασύνταξη την οποία και θα επιτύχουμε.

Παράλληλα θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που από την πρώτη στιγμή φέτος σταθήκατε δίπλα στην ομάδα, τόσο με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, όσο και με την μαζική παρουσία στο γήπεδο.

Η Διοίκηση από τη πρώτη στιγμή φέτος έβαλε ως στόχο τη δημιουργία μιας δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδας. Πίστεψε και υλοποίησε στο απόλυτο τις απαιτήσεις του προπονητή μας και του τεχνικού μας διευθυντή.

Δυστυχώς, η δουλειά που έγινε δεν μας δικαίωσε και δεν ήταν η επιθυμητή. Ως εκ τούτου, δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αλλαγές.

Ως Διοίκηση αναλαμβάνουμε και την ευθύνη που μας αναλογεί. Νιώθουμε την υποχρέωση απέναντι σε όλους εσάς, αλλά και στην ιστορία της ομάδας μας, να συνεχίσουμε μαζί σας την προσπάθεια μέχρι τέλους έτσι ώστε να αλλάξουμε τα πάντα ως προς την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Είμαστε αποφασισμένοι να γυρίσουμε σελίδα και με τις αποφάσεις που έχουν ήδη ληφθεί να επιστρέψουμε δυναμικά και να διεκδικήσουμε τους στόχους μας.

Δεν θα τα παρατήσουμε, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε με όπλο εσάς τον αλύγιστο κόσμο της ΑΕΛ.

Πέραν τούτου, στέλνουμε το μήνυμα μας και προς την ηγεσία της ΚΟΠ, ότι η ΑΕΛ απαιτεί τον σεβασμό που αξίζει το σωματείο μας και ο κόσμος μας και δεν πρόκειται πλέον να ανεχθούμε αυτές τις διαιτησίες χαμηλού επιπέδου που μας έχουν στερήσει βαθμούς”.