Πήρε και το αήττητο της ΑΕΚ ο ΑΡΗΣ και πλέον εδραιώνεται στα ψηλά.

Φανταστική εμφάνιση του ΑΡΗ στο Α’ ημίχρονο, σεμιναριο διαχείρισης με παίκτη λιγότερο για 25′ λεπτά στο                Β’ ημίχρονο και οι Πράσινοι της Λεμεσού εδραιώνονται ως η ανερχόμενη δύναμη στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Που το πάει τελικά αυτός ο ΑΡΗΣ;

Χάρμα ιδέστε η ομάδα της Λεμεσού το Α’ ημίχρονο. Μπλόκαρε κυριολεκτικά την μέχρι χθες καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος και έμεινε με 0 τελικές. Πολιόρκησε την αμυνα της ΑΕΚ ιδιαίτερα μετα το 30′ και την αποβολή του  Gustavo Luis με 2η κίτρινη, ανοιξε το σκορ με μια εξαιρετική ασσιστ του Stepinski Mariusz στον Kvashuk Vitaliy στο 37′ που πλάσαρε από κοντα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του Λιάσου Λουκά.

Ενας Λιάσος Λουκά ο οποίος διαχειρίστηκε αψογα την ροή του αγώνα στο 2ο ημίχρονο πρωτα όταν απεβλήθη ο Garcia Manu στο 61′ με 2η κίτρινη και μετά στο 70′ όταν απεβλήθη με 2η κίτρινη ο  Moussounda Alex.

Οι ποδοσφαιριστες του εκλεισαν διαδρόμους, και κράτησαν το υπερ πολύτιμο 1-0, ανάγκασαν την ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα και έχουν εδραιωθεί πλέον στα ψηλά του βαθμολογικου πίνακα και με 19 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θεση, μόλις 2 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο συμπολίτη ΑΠΟΛΛΩΝΑ και μόλις ένα από τον σημέρινο του αντίπαλο.

Είναι ξεκάθαρο ότι ένα μοναδικό project έχει δημιουργηθεί στον ΑΡΗ που πλέον τον ανεβάζει στην κατηγορία των πρωταγωνιστών και όχι των κομπαρσων του Πρωταθλήματος.

Κρατούν χαμηλούς τόνους όμως είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα να πρωταγωνιστήσει και να πάρει το ένα από τα πέντε Ευρωπαϊκά Εισιτήρια.