Χαρούμενος για την εντυπωσιακή γαλανόλευκη τούρτα γενεθλίων του ο μικρός Ανδρέας

Γενέθλια είχε χθες Κυριακή ο μικρός Ανδρέας και οι γονείς του μικρού Άθως και Ρένα αναγνώστες της ιστοσελίδας μας, φρόντισαν να του ετοιμάσουν μια τούρτα έκπληξη.

Ο μικρός Ανδρέας είναι ένας πιστός ‘’Φυγάς’’  και πηγαίνει μαζί με τον ο πατέρα του στο γήπεδο, αφού είναι κάτοχοι  season ticket για να βρίσκεται πάντα εκεί και να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Η τούρτα του μικρού Ανδρέα δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο από Γαλανόλευκη με το έμβλημα της αγαπημένης του ομάδας.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερα εντυπωσιακή την τούρτα ήταν οι φιγούρες με τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης 11-άδας του Αντρέα.         Ο μικρός ‘’Φυγάς’’ γιόρτασε τα 6α γενέθλια του χθες και τα κεράκια που έσβησε ήταν 5 μπάλες και ο αριθμός 6.

Ο μικρός Αντρέας θα βρίσκεται σήμερα στο νέο γήπεδο Λεμεσού μαζί με τον πατέρα του καθώς και την μητέρα και την αδελφή του και σίγουρα θα θέλει η αγαπημένη του ομάδα να κερδίσει τον ΑΡΗ και να του προσφέρει το καλύτερο δώρο.

Στις φωτογραφίες ο μικρός Ανδρέας ποζάρει χαρούμενος μπροστά στην εντυπωσιακή ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΗ τούρτα του και επίσης μαζί με τους γονείς του και την αδελφή του την 9-χρονη Ευθυμία.

Η ιστοσελίδα μας εύχεται στον μικρό Αντρέα Χρόνια Πολλά, πάντα με υγεία και να στηρίζει την αγαπημένη του ομάδα πάντα ανεξαρτήτως αποτελέσματος αφού στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μόνο νίκες.