Όλο και πιό κοντα σε Ευρωπαϊκό εισιτήριο ο ΑΡΗΣ μετά τη νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ

Το επιτυχημένο ποδοσφαιρικό ”project” του ΑΡΗ που εξέπληξε τους πάντες όλη την χρονιά,  επικράτησε για 2η φορά φέτος της ΑΕΚ στο Τσίρειο,  με 2-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play-off του πρωταθλήματος.

Με μια εξαιρετική εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο μέρος, οι Πράσινοι της Λεμεσού εξασφάλησαν ακόμα ένα σπουδαίο τρίποντο τη φετινή σεζόν και πάτησε την 3η θέση κρατώντας σφιχτά το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα της Λάρνακας, η οποία είχε κάκιστη εικόνα μετά την ανάπαυλα, δεν εκμεταλλεύτηκε το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, τουναντίον, έχασε νέο σημαντικό έδαφος και έπεσε μια θέση.

Ο Σπόλιαριτς με κεφαλιά στο 63′ άνοιξε το σκορ και ο Ντζιαβέ με πλασέ στο 83ο λεπτό «κλείδωσε» το τρίποντο για την ομάδα του.

Με αυτή τη νίκη ο Άρης ανέβηκε στην 3η θέση με 43 βαθμούς και την επόμενη (4η) αγωνιστική φιλοξενείται τυπικά την Κυριακή (3/4, 19:00) από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Από την άλλη με την ήττα η ΑΕΚ έπεσε στην 4η θέση με 42 βαθμούς και μετά τη διακοπή φιλοξενείται τη Δευτέρα (4/4, 19:00) από την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Δείτε τις κυριότερες φάσεις του αγώνα: