Άρης και Απόλλωνας έμειναν στο ισόπαλο 0-0 (στιγμιότυπα)

Τέλος αγώνα στο “”Αλφαμεγα” όπου Άρης και Απόλλωνας παρόλο που είχαν ευκαιρίες για γκολ τελικά έμειναν στο 0-0.

Αυτές ήταν οι πρώτες απώλειες για τον Άρη που ανέβηκε στους 10 βαθμούς, ο δε Απόλλωνας ανέβηκε στους 4 βαθμούς με αγώνα λιγότερο.

«Ανοικτό» παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν η εικόνα του πρώτου 45λεπτου.

Μόλις στο 1’ ο Μπουαγκάρντ έκανε το σουτ, με τον Μπόακι να τον προλαβαίνει και να διώχνει κι ενώ ο Γάλλος… σημάδευε την εστία του Aλβες, ενώ τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Μοντνόρ έφυγε έξω.

Στο 11’ και μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Σαγάλ έκανε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ στο 19’ ο Μοντνόρ έκανε το σουτ, με τον Λέουβενμπεργκ να αποκρούει.

Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ήταν η σειρά του Κβιλιτάια για να… απειλήσει σουτάροντας έξω από καλή θέση, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Γεωργιανού στο 32’.

Η τελευταία καλή στιγμή για τον Aρη καταγράφηκε στο 41’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Στρούσκι, ο Λέουβενμπεργκ σταμάτησε την προσπάθεια του Κβιλιτάια.

Από την πλευρά του ο Απόλλωνας… απείλησε ξανά από το 45’ κι έπειτα.

Αρχικά, στο 45’ ο Aλβες έδιωξε το σουτ του Σαγάλ, ενώ στο 45+2’ απέκρουσε και το σουτ του Σάντος, αλλά και το σουτ του Κολ, στην εξέλιξη της φάσης.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Γκούλα ξεκίνησε καλύτερα και στο 53’, το σουτ του Μπουαγκάρντ έφυγε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Aλβες έδιωξε σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Βάισμπεκ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης απέκρουσε και το σουτ του Ντ’ Αλμέιδα.

Νέα καλή στιγμή για τον Απόλλωνα στο 58’, όταν το σουτ του Βάισμπεκ από καλή θέση έφυγε έξω.

Με την πάροδο του χρόνου και μετά τις αλλαγές που επιχείρησε ο Σπιλέφσκι, ο Aρης ήταν η ομάδα που έγινε πιο απειλητική και στο 73’ το σουτ του Σεμέδο έφυγε έξω, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Λέουβενμπεργκ απέκρουσε το σουτ του Γκομίς.

Η τελευταία καλή φάση στο παιχνίδι και μάλιστα σπουδαιότερη όλων καταγράφηκε στο 90+2’, όταν ο Γκομίς έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε έξω.

Eτσι, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, με τον Aρη να έχει τις πρώτες του απώλειες και τον Απόλλωνα να φτάνει τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

ΑΡΗΣ: Aλβες, Μποάκι, Καζού, Γκόλντσον, Γιαγκό, Στρούσκι (68’ Νίκολιτς), Σαρφό, Μαγιαμπέλα (68’ Σεμέδο), Μοντνόρ (59’ Μπένγκτσον), Σάβο, Κβιλιτάια (59’ Γκομίς).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Λέουβενμπεργκ, Σάντος, Μαλεκκίδης, Βούρος, Σελεστίν, Κολ, Ντ’ Αλμέιδα (76’ Σπόλιαριτς), Μπουαγκάρντ (89’ Λαμ), Σαγάλ (76’ Μπολί), Βάισμπεκ, Μάρκες (6’ Ντρόζντεκ).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: