Έγραψε ιστορία η Πάφος F.C. με νίκη πρόκριση επί της Zalgiris

Νύχτα μαγική, νύχτα ιστορική για την Πάφος F.C.

Η ομάδα του Juan Carlos Carcedo αποδίδοντας εκπληκτική εμφάνιση πέτυχε ιστορική νίκη, την πρώτη σε Ευρωπαϊκη διοργάνωση κόντρα στην Zalgiris Vilnius με 3-0 στην παράταση και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον επόμενο γύρο στην Ευρώπη.

Ο αγώνας στην κανονική διάρκεια έληξε με 1-0 σκορ με το οποίο η ομάδα της Πάφου ισοφάρισε το σκορ του 1ου αγώνα στο οποίο έχασε με 2-1.

Η ομάδα της Πάφου δημιουργούσε και έχανε εκπληκτικές ευκαιρίες για γκολ και χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Zalgiris η οποία αγωνιζόταν από το 37′ λεπτό με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Younn Zahary με απευθείας κόκκινη.

Τα γκολ για την Πάφος F.C. πέτυχαν ο Tankovic το 1-0 στο 21′ λεπτό, ο Anderson το 2-0 στο 101′ λεπτο και το τελικό 3-0 ο Dragomir στο 118′ λεπτό.

Μετά το τέλος του αγώνα στήθηκε τρελό πάρτι στις κερκίδες του “αλφαμεγα” από τους εκστασιασμένους από το “μεθύσι” της πρόκρισης οπαδούς της ομάδας της Πάφου, ενώ ταυτόχρονα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πανυγηριζαν σαν μικρά παιδιά.

Δείτε φώτο:

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: