Έφτασε η ώρα για το ντέρμπι κορυφής τριπλής παραλλαγής στην Arena μεταξύ ΑΕΚ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Καλησπέρα από το γήπεδο στολίδι την AEK Arena, όπου σε λίγο θα έχουμε το απόλυτο ντέρμπι κορυφής. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας με 29β ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ αντιμετωπίζει την 2η της βαθμολογίας με 28β ΑΕΚ.

Η γηπεδούχος ομάδα του David Catala κατεβαίνει με την στήριξη του κόσμου της με στόχο τη νίκη που θα την ανεβάσει μόνη στην κορυφή με 2 βαθμούς διαφορά από το σημερινό της αντίπαλο. Ενισχυμένη η ΑΕΚ τελικά με τους Rosales και Acoran μετά και εξέλιξη των νέων PCR αρνητικών αποτελεσμάτων, κάτι που χαροποίησε τον Ισπανό τεχνικό και τον κόσμο της ομάδας. Στην ΑΕΚ θέλουν να σημειώσουν 2η νίκη φέτος επί των Γαλάζιων μετά και  το νικηφόρο αποτέλεσμα που είχαν στο Τσίρειο τον Α’ γύρο, ειδικά τώρα που αγωνίζονται στην έδρα τους, κάτι που θα ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία για την συνέχεια.

Από την άλλη η ομάδα του Alexander Zorniger Alexander Zorniger  έρχεται στην Arena αποφασισμένη να αποδράσει με το τρίποντο που θα ανοίξει την ψαλίδα από την ομάδα της Λάρνακας στους 4 βαθμούς. Με απώλειες λόγω τραυματισμών (Πίττας και Djoum) αλλά και με τους παροπλισμένους λόγω κορονοϊου ποδοσφαιριστές, οι Γαλάζιοι δεν πτοούνται και με τον αέρα της ψυχολογίας του πρωτοπόρου είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο και να επιστρέψουν στο Κολόσσι με το πολύτιμο τρίποντο, θέτοντας διαπιστευτήρια ως πρωτου φαβορί για τον τίτλο.

Αναμένουμε λοιπόν ένα συναρπαστικό αγώνα από τους ποδοσφαιριστές των δύο πρωτοπόρων της βαθμολογίας τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός με τις κινήσεις τακτικής των Catala και Zorniger .

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: