Αδιάβαστοι κάποιοι συνάδελφοι στη Ελλάδα σχετικά με τον Απόλλωνα. Αναφορά και για επαναληπτικό στη Λεμεσό

Διαβάζοντας διάφορα Ελλαδικά site στις αναφορές τους για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός Πειραιώς τον Απόλλωνα έχουμε διαπιστώσει ότι μερικοί (λίγοι ευτυχώς) συνάδελφοι είναι αδιάβαστοι.

Σε ένα site αναφέρονται στον Αυλωνίτη ότι θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα την στιγμή που ο Ελλαδίτης δεν είναι στα πλάνα του Zorniger και ούτε έχει μεταβεί για την προετοιμασία στην Αυστρία.

Καποιo άλλο site γραφει ότι ο γνώριμος στα Ελληνικά γήπεδα από την παρουσία του στον Ατρόμητο Djordje Denic θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους Πειραιώτες. Ο Σέρβος μπορεί να επέστρεψε στον Απόλλωνα όμως δεν ούτε αυτός στα πλάνα του Γερμανού και ούτε έχει μεταβεί για την προετοιμασία στην Αυστρία.

Άλλο site πάλι αναφέρει ότι ο επαναληπτικός στις 9 Αυγούστου θα γίνει στη….Λεμεσό (Μπας και θα είναι έτοιμο λέτε το νέο γήπεδο ως εκ θαύματος;)

Κάποιος μας είπε ότι ο Απόλλωνας δεν έχει παράδοση στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα την στιγμή που έχει αποκλείσει στα Play Off μεγαθήρια όπως η Nice και η Basel και έχει παίξει σε φάση ομίλων του Europa League 4 φορές τα τελευταία 9 χρόνια. Κέρδισε στην φάση των Ομίλων μάλιστα εκτός έδρας τις Legia και Marseille και εξήλθε ισόπαλος με την Everton. Εντός έδρας νίκησε Ζυρίχη και Lazio και εξήλθε ισόπαλος με Atalanta και Lyon.

Άλλος μα είπε ότι η ομάδα προσπαθεί να κτιστεί και δεν είναι έτοιμη τη στιγμή που ο βασικός κορμός είναι ο ίδιος.

Γενικά όμως η πλειοψηφία των συναδέλφων είναι διαβασμένοι και δείχνουν ιδιαίτερο σεβασμό στους Πρωταθλητές Κύπρου, τονίζοντας μάλιστα ότι αν περάσει ο Ολυμπιακός το εμπόδιο της Μακάμπι, δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ.