ΑΕΚ:Στην Κρακοβία με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρόγραμμα και ανακοινώσεις

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση στον πρώτο της αγώνα για τους  ομίλους του Europa League κόντρα στην Rennes όπου έχασε τον βαθμό κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα,  η ΑΕΚ ταξιδέψε χθες στην Κρακοβία της Πολωνίας ενόψει του αυριανού αγώνα της με την Dynamo Kyiv που θα γίνει στο Cracovia Stadium.

Οι Κιτρινοπράσινοι της Λάρνακας  με ανεβασμένη πλέον ψυχολογία μετά την πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα, αλλά και την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση όπως γενικά έδειξαν στους μέχρι τώρα αγώνες τους,  δηλώνουν πανέτοιμοι για ένα θετικό αποτέλεσμα για βαθμολογικό αλλά και οικονομικό κέρδος.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και το σημερινό πρόγραμμα. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

‘’Την Τετάρτη (14/09) στις 19:30 τοπική ώρα (20:30 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας μας στo Cracovia Stadium. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Πριν την προπόνηση στις 18:30 τοπική ώρα (19:30 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Jose Luis Oltra, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της Dynamo Kyiv θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 τοπική ώρα (18:30 ώρα Κύπρου) και θα ακολουθήσει στις 18:00 η προπόνηση στη Cracovia Stadium. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.’’

Δείτε επίσης την ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

‘’Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα και όχι με την ναυλωμένη πτήση στην Πολωνία να επικοινωνήσουν εντός της ημέρας με τα Γραφεία του Σωματείου (τηλέφωνο 24655999) και να δηλώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, πολιτική ταυτότητα / διαβατήριο).

Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είναι δυνατή η αγορά εισιτηρίου.

Για αυτούς που το έχουν πράξει από τις προηγούμενες μέρες δεν χρειάζεται να έρθουν σε νέα επικοινωνία.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για τις λεπτομέρειες διάθεσης και παραλαβής των εισιτηρίων.’’