ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ σε ένα αγώνα όπου και οι δύο θέλουν διακαώς το τρίποντο

Καλησπέρα από την AEK Arena, όπου σε λίγο θα έχουμε ένα ντέρμπι με ιδιαίτερη σημασία για τις 2 ομάδες. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 19β. αντιμετωπίζει την 4η της βαθμολογίας με 22β. ΑΕΚ.

Η γηπεδούχος ομάδα του José Luis Oltra βρίσκεται 7 βαθμούς μακριά από την κορυφή που βρίσκεται η ΠΑΦΟΣ F.C. και κατεβαίνει στον αγώνα με την στήριξη του κόσμου της με μοναδικό στόχο τη νίκη για να μην ανοίξει η ψαλίδα από την κορυφή αλλά και να αυξήσει την διαφορά από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στους 6β.

Από την άλλη η ομάδα του Κωνσταντίνου Μακρίδη  μετά από 4 συνεχόμενους αγώνες στο Πρωτάθλημα χωρίς νίκη, επανήλθε στις νίκες την περασμένη αγωνιστική στο ντεμπούτο του Κύπριου προπονητή κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας και έρχεται στην Arena με τη στήριξη των 550 περίπου οπαδών της (Sold out η Βόρεια) αποφασισμένη να αποδράσει με το τρίποντο απαραιτήτως, αφού σε διαφορετικό σενάριο η ψαλλίδα από την κορυφή θα ανοίξει περισσότερο και θα διατηρηθεί το -3β. ή ακόμα περισσότερο από την ΑΕΚ.

Οι Γαλάζιοι γνωρίζουν λοιπόν ότι η νίκη σήμερα σημαίνει πάρα πολλά και με τον αέρα της ψυχολογίας μετά την επιστροφή στις νίκες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο και να επιστρέψουν στο Κολόσσι με το πολύτιμο τρίποντο που θα κρατήσει τους περσινούς Πρωταθλητές σε τροχιά υπεράσπισης του τίτλου.

Σίγουρα μία αναμέτρηση ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ποτέ δεν έχει φαβορί με όλα τα αποτελέσματα να είναι ανοικτά, αφου σε τέτοιους αγώνες ντέρμπι πολλές φορές οι τακτικές και τα ονόματα βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα και κυρίαρχο ρόλο παίζουν το καθαρό μυαλό, το πάθος αλλά και η θέληση που θα ‘’βγάλουν’’ οι μονομάχοι εντός αγωνιστικού χώρου.

Αναμένουμε λοιπόν ένα συναρπαστικό αγώνα από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός με τις κινήσεις τακτικής των Oltra και Μακρίδη .

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: