ΑΕΛ: Εντυπωσιακή εμφάνιση και πρώτη νίκη επί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Επιτέλους νίκη για την ΑΕΛ. Οι «Λέοντες» επικράτησαν με 1-0 κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και πήραν την πρώτη τους νίκη στην φετινή σεζόν .

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Λεμεσού μπήκε δυνατά και πίεσε τους «Πράσινους», χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Το «Τριφύλλι» ισορρόπησε τον αγώνα και πραγματοποίησε εξίσου σπουδαίες φάσεις, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι. Συγκεκριμένα η  ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε πέναλτι στο 30′ λεπτό, ο Μπρούνο ανέλαβε την εκτέλεση με τον κίπερ της ΑΕΛ να “μαντεύει” σωστά και να αποκρούει.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα, πέτυχε ο Κάσα στο 38’ λεπτό, το οποίο ήταν και το πρώτο του. O Γάλλος εξτρέμ με φαλτσαριστό σουτ στο όριο της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα!

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, με την ομάδα της Λεμεσού να διαχειρίζεται αρκετά καλά τον αγώνα, καθώς αμύνθηκε σωστά και προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση, εκμεταλλευόμενη τους κενούς χώρους.

Μελανό σημείο του ματς ήταν ο τραυματισμός του Φαμπιάνο, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 58’ λεπτό, καθώς χτύπησε στον ώμο και αναμένεται να περάσει, από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για να διαφανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Με αυτή τη νίκη, η ΑΕΛ ξέφυγε από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και αναρριχήθηκε στην 12 θέση με 5 βαθμούς, ενώ η Ομόνοια έχασε την ευκαιρία να μπει στην 3αδα και έπεσε στην 6η θέση με 9 βαθμούς.

Στην επόμενη (7η) αγωνιστική, η ΑΕΛ φιλοξενείται την Κυριακή (16/10), στο «Αμμόχωστος» από την Καρμιώτισσα και η Ομόνοια υποδέχεται την Δευτέρα (17/10), στο ΓΣΠ την Σαλαμίνα,