ΑΕΛ και ΑΡΗΣ δεν αποχαιρέτησαν το Τσίρειο ηττημένες! Εμειναν στο 0-0 και ετοιμάζονται για το Νέο Γήπεδο.

Τελευταία ‘’παράσταση’’ ψες στο Τσίρειο Στάδιο Λεμεσού με το ένα Λεμεσιανό ντέρμπι ΑΕΛ –ΑΡΗΣ πριν τη μετακόμιση τους στο Νέο Γήπεδο Λεμεσού.

Οι 2 ομάδες έμειναν στο ‘’λευκό’’ 0-0 για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Σε ένα παιχνίδι όπου είχε πάθος και συνεχή κίνηση, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει στόχο και έτσι πήραν από ένα βαθμό.

Οι «Λέοντες» έδειξαν βελτίωση, συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια, δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν και το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και έτσι δεν κατάφεραν να πάρουν το ζητούμενο, ενώ υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του Μπάστο που αποχώρησε με φορείο.

Η «Ελαφρά ταξιαρχία» είχε τις δικές της ευκαιρίες, κυρίως στο Β’ ημίχρονο, εκεί όπου έπαιζε και με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής (αυστηρή κατά την άποψη μας) του Μουσούντα στο 71’ λεπτό, ούτε αυτή μπόρεσε να σκοράρει.

Με αυτή την ισοπαλία η ΑΕΛ ανέβηκε στην 9η θέση με 15 βαθμούς πλέον και την επόμενη (15η) αγωνιστική φιλοξενείται την Πέμπτη (15/12, 19:00) από την Ένωση στο «Τάσος Μάρκου».

Από την άλλη, ο ΑΡΗΣ με την ισοπαλία έπεσε στην 4η θέση με 30 βαθμούς και την ερχόμενη Παρασκευή (16/12, 19:00) φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: