ΑΕΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Ενώπιος Ενωπίω» για το ”χρυσό” εισιτήριο του τελικού κυπέλλου

Καλησπέρα από το νέο γήπεδο Λεμεσού “αλφαμέγα” όπου σε λίγο θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας ΑΕΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στον πρώτο αγώνα που έγινε στο “Μακάρειο” στις 4 Απριλίου εξήλθαν ισόπαλες 1-1.

Σήμερα λοιπόν θα λύσουν τις διαφορές τους, αφού μια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό μόνο με νίκη αφού δεν ισχύει πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ στον θεσμό του Κυπέλλου.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έχουν προετοιμαστεί όλη την βδομάδα κατάλληλα υπό την καθοδήγηση του Χρίστου Χαραλάμπους και είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν πάθος και δύναμη στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν το πολύτιμο εισιτήριο για τον τελικό μετά από 4 χρόνια. Θυμίζουμε ότι οι “Λέοντες” κατέκτησαν το τρόπαιο του 2019 αφού νίκησαν τον ΑΠΟΕΛ με 2-0 στο ΓΣΠ.

Συμπαραστάτες των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ οι 7000+ (sold out) ένθερμοι οπαδοί τους, που έστησαν τρελό πάρτι ντόπας στις κερκίδες του “αλφαμεγα”.

Από την άλλη η ομάδα του “Τακτακαλα” έρχεται στη Λεμεσό γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τον τελικό, έστω και αν θεωρούνται το αουτσάιντερ.

Δείτε την 11-αδα της ΑΕΛ (Ο Ολυμπιακός δεν ανέβασε την 11-αδα έγκαιρα στο site της ΚΟΠ)